Social
júl
20

Holnap két...

Holnap két felkészülési mérkőzésen is pályára lép csapatunk Vácon a Városi Stadionban. Holnap két felkészülési mérkőzésen is pályára lép csapatunk Vácon a Városi Stadionban.

Általános
júl
18

Lőrincz Péter és Pintér Bence – Fiatal érkezők

Klubunk az elmúlt napokban Lőrincz Péter és Pintér Bence személyében újabb két játékossal állapodott meg, így a hamarosan rajtoló szezonban mindkét fiatal csapatunkat erősíti.

Social
júl
18

Lőrincz Péter és...

Lőrincz Péter és Pintér Bence - Fiatal érkezők Részletek: https://bit.ly/2L2i394 Klubunk az elmúlt napokban Lőrincz Péter és Pintér Bence személyében újabb két játékossal állapodott meg, így a hamarosan rajtoló szezonban...

Beszámoló
júl
15

Egygólos vereség a Hajdúságban

A tegnapi nap során újabb edzőmérkőzés várt csapatunkra, ellenfelünk ezúttal az első osztályban szereplő DVSC csapata volt a Loki edzőcentrumában, Debrecen-Pallagon.

Social
júl
14

Mai edzőmérkőzésünk...

Mai edzőmérkőzésünk végeredménye: Dvsc - Vác FC : 2-1 (2-1) Gólszerzőnk: Zsolnai #vacfc Mai edzőmérkőzésünk végeredménye: Dvsc - Vác FC : 2-1 (2-1) Gólszerzőnk: Zsolnai #vacfc

Beszámoló
júl
12

Győzelem a Liza ellen

Szerdán újabb edzőmérkőzésen lépett pályára csapatunk Vácon, ellenfelünk ezúttal a tavalyi szezonban a NB III Keleti csoportjában ezüstérmet szerző ESMTK csapata volt.

Social
júl
11

Mai edzőmérkőzésünk...

Mai edzőmérkőzésünk végeredménye: Vác FC - ESMTK: 2-1 (1-0) Gólszerzők: Szekszárdi, Borvető és Lázár Mai edzőmérkőzésünk végeredménye: Vác FC - ESMTK: 2-1 (1-0) Gólszerzők: Szekszárdi, Borvető és Lázár

Social
júl
09

Varga Szabolcs támadó...

Varga Szabolcs támadó középpályás, Abu Attila hálóőr és Szekszárdi Tamás védekező középpályás is a Vác FC tagjai a 2018/19-es bajnoki idényben. #vacfc Varga Szabolcs támadó középpályás, Abu Attila hálóőr és Szekszárdi Tamás védekező középpályás is a Vác FC tagjai a 2018/19-es bajnoki idényben. #vacfc

Beszámoló
júl
08

A harmadik felkészülési mérkőzésen már győztünk

Szombat délután a szlovák másodosztály újoncát, az MFK Dukla Banská Bystrica csapatát fogadtuk Vácon a Városi Stadionban.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK