Social
dec
02

Vége az első...

Vége az első félidőnek. Igazi nagy helyzet nélkül telt el a negyvenöt perc. Hajrá Vác! #vacfc Vége az első félidőnek. Igazi nagy helyzet nélkül telt el a negyvenöt perc. Hajrá Vác! #vacfc

Social
dec
02

A labdarúgás szabálya...

A labdarúgás szabálya szerint mind a két pályára lépő csapatból maximum 11 játékos lehet a pályán. Mi velük kezdünk! Élő közvetítés: http://www.vacfc.com/esemenyek/2018-12-02/vac-fc-balmaz-kamilla-gyogyfurdo/ Hajrá Vác! #vacfc #balmazkamillagyogyfurdo #nb2 #magyarfoci A labdarúgás szabálya szerint mind a két pályára lépő csapatból maximum 11 játékos lehet a pályán. Mi velük kezdünk! Élő közvetítés: http://www.vacfc.com/esemenyek/2018-12-02/vac-fc-balmaz-kamilla-gyogyfurdo/ Hajrá Vác! #vacfc #balmazkamillagyogyfurdo #nb2 #magyarfoci

Social
dec
01

Az NBII-es bajnokságban...

Az NBII-es bajnokságban az őszi idény a 19. fordulóval véget ér, azonban a téli szünet előtt még két tavaszi mérkőzést is lejátszunk.

Social
nov
30

Idén februárban...

Idén februárban felkészülő mérkőzést játszottunk a hajdúsági ellenféllel. A végeredmény 4️⃣ - 4️⃣ volt. Szerinted mennyi lesz most?

Social
nov
29

Hasonló képekért...

Hasonló képekért látogass el az Instagram oldalunkra.

Általános
nov
29

Információk a vasárnapi Balmazújváros elleni mérkőzéssel kapcsolatban

Csapatunk vasárnap 13 órakor a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttesét fogadja a Városi Stadionban.

Social
nov
28

Beköszöntött a tél, de...

Beköszöntött a tél, de a bajnokság nem áll meg! ❄️

Social
nov
27

A hétvégén Szabó...

A hétvégén Szabó Norman belső védőnk két alkalommal is betalált az ellenfél kapujába.

Social
nov
27

Hány játékost látsz a...

Hány játékost látsz a képen?

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK