Social
jan
11

VÁLTOZÁS! VÁLTOZÁS! A...

VÁLTOZÁS! VÁLTOZÁS! A holnapi első téli felkészülési mérkőzésünk helyszíne és időpontja megváltozott. Az új helyszín és az új időpont: Telki Edzőcentrum, 12 óra. Az ellenfél változatlan, a Dorogi FC csapatával fogunk megmérkőzni. Hajrá Vác!

Általános
jan
11

Nagy Gábor távozik csapatunktól

Klubunk január 10-én közös megegyezéssel szerződést bontott Nagy Gáborral.

Általános
jan
11

Tavaszi menetrend

A Magyar Labdarúgó Szövetség meghatározta a tavaszi fordulók mérkőzéseinek kezdési időpontjait.

Social
jan
10

A hét utolsó napján...

A hét utolsó napján játszuk az idei első mérkőzésünket.

Általános
jan
04

Csapatunk újra munkában

Csapatunk a tegnapi napon Gulyás Gábor edző vezetésével elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre, miközben a klub vezetői folyamatos tárgyalásokat folytatnak a bajnokság hátralévő mérkőzésein a csapatot vezető szakmai stáb összetételének kialakításáról.

Social
jan
03

Csapatunk a mai napon...

Csapatunk a mai napon Gulyás Gábor edző vezetésével elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre, miközben a klub vezetői folyamatos tárgyalásokat folytatnak a bajnokság hátralévő mérkőzésein a csapatot vezető szakmai stáb összetételének kialakításáról. Csapatunk a mai napon Gulyás Gábor edző vezetésével elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre, miközben a klub vezetői folyamatos tárgyalásokat folytatnak a bajnokság hátralévő mérkőzésein a csapatot vezető szakmai stáb összetételének kialakításáról.

Social
jan
01

Boldog új évet kivánunk...

Boldog új évet kivánunk mindenkinek!

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK