Általános
márc
05

Információk a szerdai Cegléd elleni mérkőzéssel kapcsolatban

Csapatunk szerdán 14:30-tól a Ceglédi VSE együttesét fogadja a Városi Stadionban.

Általános
márc
05

Első félidő végén #vacsio

Első félidő végén #vacsio

Beszámoló
márc
05

Sokgólos mérkőzésen győzelem a Budaörs ellen

Vasárnap Tatabányán vendégszerepelt csapatunk, ellenfelünk ezúttal a bajnokságban és a Magyar Kupában is remekül szereplő Budaörs gárdája volt.

Social
márc
03

A több gólos első...

A több gólos első félidőt egy kevesebb találatos második követte. A szép és összeszedett játék eredménye, hogy 3 ponttal térhetünk haza.

Social
márc
03

Az első félidő 4...

Az első félidő 4 góllal zárult.

Social
márc
03

Legutóbb tavaly...

Legutóbb tavaly szeptemberben találkoztunk a budaörsi csapattal, ahol 1:0-ra nyerni tudtunk. A bajnokság egy olyan pontjára érkezett, ahol a két csapat ismét egy pályán fog játszani. Hajrá Vác! #bsc1924 #vácfc #nb2 #magyarfoci #bajnokság Legutóbb tavaly szeptemberben találkoztunk a budaörsi csapattal, ahol 1:0-ra nyerni tudtunk. A bajnokság egy olyan pontjára érkezett, ahol a két csapat ismét egy pályán fog játszani. Hajrá Vác! #bsc1924 #vácfc #nb2 #magyarfoci #bajnokság

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK