Social
aug
17

Holnap 17.30-kor,...

Holnap 17.30-kor, Budapest XXIII. kerületi Szamosi Mihály sporttelepen Vác Fc -Dorog mérkőzés! A belépés ingyenes! Menjünk minél többen és drukkoljunk a csapatunknak! Hajrá Vác!

Social
aug
14

A következő hazai...

A következő hazai mérkőzés vasárnap, 17.30-kor a Budapest XXIII. kerületi Szamosi Mihály sporttelepen kerül megrendezésre. Hajrá Vác!

Social
aug
11

Az állás pillanatnyilag...

Az állás pillanatnyilag 1:1. A 20. percben Pölöskei góljával megszereztük a vezetést a Budaörs otthonában! A hazai csapat a 36. percben egyenlített. Hajrá Vác!!! MAGYARORSZÁG: Merkantil Bank Liga - 3. forduló

Social
aug
07

Megszületett az...

Megszületett az együttműködés az Újpest FC-vel! Ezen túl pedig tájékoztatunk Mindenkit, hogy a székház felújítása már folyamatban van, valamint a stadion felújítása is hamarosan megkezdődik, de ezen fejlesztéssel kapcsolatosan elmondható, hogy komoly káoszt örököltünk, melynek tisztázásán dolgozunk. Folyamatosan tájékoztatjuk itt a szurkolóinkat! A következő héten egy képes összeállítással mutatjuk be a Vác jelenlegi játékos keretét! Addig is, amíg a stadionunk elkészül a csapatunk hazai mérkőzései a balassagyarmati Kövi Pál Sportközpontban kerülnek megrendezésre. Várunk Mindenkit szeretettel! Pontos cím: Kövi Pál Sportközpont, 2660 Balassagyarmat, Ipolypart utca 5. Hajrá Vác! Az Újpest FC szerződött a Vác Futball Clubbal, mely újabb kapukat nyit meg ifjú labdarúgóink előtt.

Social
aug
06

Gratulálunk a...

Gratulálunk a Ferencvárosnak a döntetlenhez! Hajrá!

Social
aug
06

Segítség Újpestről!

Segítség Újpestről! Az Újpest FC szerződött a Vác Futball Clubbal, mely újabb kapukat nyit meg ifjú labdarúgóink előtt.

Social
aug
04

Vereség az idény nyitó...

Vereség az idény nyitó meccsén: Szenes Bence góljával ugyan vezetett a csapat, ám végül a házigazda szolnokiak fordítani tudtak. Szerdán a Csákvár vendégeként lehet javítani. Hajrá Vác! http://ada1bank.mlsz.hu/match?itemId=1446492&evad=52&szervezet=0&verseny=20851&fordulo=1 Merkantil Bank Liga NB II. 1. forduló - MLSZ adatbank

Social
júl
29

BREAKING NEWS! A nap...

BREAKING NEWS! A nap legfontosabb híre, hogy az MLSZ ma megerősítette a Vác FC NB2-es licencét, így az előzetes terveknek megfelelően a hétvégén megkezdi a csapat szereplését a 2019/2020-as idényben. Hajrá Vác! BREAKING NEWS! A nap legfontosabb híre, hogy az MLSZ ma megerősítette a Vác FC NB2-es licencét, így az előzetes terveknek megfelelően a hétvégén megkezdi a csapat szereplését a 2019/2020-as idényben. Hajrá Vác!

Social
júl
29

Friss hírek a csapatról!...

Friss hírek a csapatról! A brit tulajdonú részvények a múlt hét folyamán a Vác VLSE tulajdonába kerültek, így a csapat 100% -os tulajdonosa a Vác VLSE lett. A csapatnak további sikereket kívánunk! Friss hírek a csapatról! A brit tulajdonú részvények a múlt hét folyamán a Vác VLSE tulajdonába kerültek, így a csapat 100% -os tulajdonosa a Vác VLSE lett. A csapatnak további sikereket kívánunk!

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK