Mester 70! 2016 október 28Esemény 2462

A tegnapi nap során a Vác VLSE szervezésében táblaavatással egybekötött, rendkívül színvonalas ünnepség keretében köszöntötték a váci futball és sportbarátok 70. születésnapja alkalmából Csank Jánost, csapatunk korábbi kiváló sikeredzőjét, az egykori szövetségi kapitányt, a Vác VLSE jelenlegi szakmai igazgatóját.

Az ünnepségen az érdeklődők mellett jelen voltak a Vác VLSE korosztályos csapatai és edzőik. Az ünnepségen elsőként Pető Tibor alpolgármester, a Vác VLSE elnöke mondta el ünnepi köszöntőjét, majd beszéde után Pető Tibor, Belák Gyula a Vác VLSE igazgatója és Benkő Tamás az MLSZ Pest megyei igazgatója leleplezték a Székház oldalára a Dicsőségfalra a Mester tiszteletére elhelyezett táblát.

Folytatásban Kiss Dávid a Boronkay György Gimnázium tanulója verssel köszöntötte Csank Jánost, majd Benkő Tamás az MLSZ Pest megyei igazgatója méltatta a Mestert, majd végül pár gondolattal maga az ünnepelt, Csank János zárta a beszédek sorát.

Az ünnepség nagy közös fotózással, majd a meghívott vendégek részére a klubhelyiségben állófogadással zárult, melyen Orbán Levente a Vác FC ügyvezető igazgatója csapatunk nevében egy kis ajándékkal köszöntötte a Mestert e jeles nap alkalmából.

Isten éltesse sokáig Mester!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK