Általános
ápr
14

Bravúrpont a listavezető otthonában!

Tóth Milán fantasztikus, félpályás gólja is kellett a 2–2-es döntetlenhez, amelyet a Kozármisleny otthonában értünk el az NB III Közép-csoportjának 30. fordulójában.

Általános
ápr
12

Szerdán a listavezető Kozármisleny otthonában vendégszerepelünk – beharangozó

Nagy kihívás vár ránk szerdán, hiszen az NB III Közép csoportjának 30., hétközi fordulójában a listavezető HR-Rent Kozármisleny otthonában lépünk pályára 18:00-kor, villanyfényes mérkőzésen!

Általános
ápr
11

Egy pontot szereztünk otthon a Vásárhely ellen

Az NB III Közép-csoportjának 29. fordulójában a Vác FC hazai pályán 1–1-re végzett a Hódmezővásárhellyel.

Általános
ápr
09

Vasárnap 16 órakor a Hódmezővásárhelyt fogadjuk – beharangozó

Az NB III Közép-csoportjának 29. fordulójában vasárnap 16 órától a Hódmezővásárhelyi FC együttesét fogadjuk a váci stadionban.

Általános
ápr
07

A házi góllövőlista állása a 28. forduló után

Csapatunk az eltelt 28 forduló során 32 gólt szerzett az NB III Közép-csoportjában. A legeredményesebb játékosunk Mertse Ábel, aki 13 találatnál tart.

Általános
ápr
04

Ismét a szív és az akarat diadala!

Az NB III Közép-csoportjának 28. fordulójában a Vác FC remek, 2–1-es győzelmet aratott a Szekszárd vendégeként.

Általános
ápr
02

Vasárnap 16 órától a Szekszárd otthonában vendégszerepelünk – beharangozó

Az NB III Közép-csoportjának 28. fordulójában vasárnap 16 órától a Vác FC a Szekszárdi UFC együtteséhez látogat.

Általános
ápr
01

Mertse Ábel fokozatosan építi a karrierjét

Mertse Ábel első szezonját tölti a Vác FC kötelékében és máris oszlopos tagja együttesünknek. A 22 éves támadó 13 találattal vezeti a házi góllövőlistát, és mindösszesen háromra van az összesítésben első helyezettől, a kozármislenyi Hampuk Ádámtól, tehát reális esélye van, hogy az évad végén bezsebelje a gólkirályi címet – a Sportszelet Online cikke.

Általános
márc
30

Orrtörést szenvedett Kasza Balázs, de egy hét múlva már edzhet

Ijesztő jelenetnek lehettünk tanúi a vasárnapi Vác FC–Rákosmente FC (1–0) meccsen. Az első félidő lefújása előtt az ellenfél támadója, Lettner Lóránt fejelte le a váci 16-oson belül Kasza Balázst, akit azonnal ápolni kellett. Védőnket a váci kórházba szállították, ahol kiderült, hogy orrtörést szenvedett, de még aznap kijöhetett a kórházból és speciális orrvédő maszkban egy hét múlva elkezdheti az edzéseket.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK