Általános
okt
30

Egymillió forintra büntették meg a Vác FC-t

A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága határozatot hozott a Majosi SE–Vác FC mérkőzéssel kapcsolatban. Klubunkat, a Vác FC-t szurkolóinak rendzavarásaiért (pirotechnikai eszközök használata) 1.000.000, az egymillió forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Általános
okt
29

Két gólt szerző támadóink szerint lendületet adhat a Majos elleni siker

Fontos és nagy gólkülönbségű győzelmet aratott csapatunk az előző fordulóban a Majosi SE otthonában (mint beszámoltunk róla, 7–1-re nyertünk). A sikerből két-két góllal vette ki a részét Magos Mátyás és Szenes Bence – előbbinek második gólja igazán élményszámba ment, míg utóbbi megszerezte első találatait a bajnokságban. A héten honlapunk erről a mérkőzésről, illetve a továbbiakról beszélgetett velük és szóba került az is, hogy a BioTechUSA termékek milyen pozitív hatást gyakorolnak játékukra.

Általános
okt
26

Hét gólt szerezve arattunk kiütéses győzelmet

Az NB III Közép-csoportjának 15. fordulójában a Vác FC kiütéses, 7–1-es győzelmet aratott a sereghajtó Majos otthonában.

Általános
okt
24

Két nehéz helyzetben lévő csapat csap össze Majoson vasárnap

Az NB III Közép-csoportjának 15. fordulójában a sereghajtó Majosi SE együtteséhez látogat a Vác FC.

Általános
okt
22

Nem sikerült Kozármislenyben javítanunk

Az NB III Közép-csoportjában a 11. fordulóból elhalasztott, majd szerdán bepótolt mérkőzésen a Vác FC 1–0-ra kikapott a Kozármisleny otthonában.

Általános
okt
20

Szerdán Kozármislenybe látogatunk

Az NB III Közép-csoportjának 11. fordulójából elhalasztott mérkőzésen szerdán, 14:30-tól a HR-Rent Kozármisleny együtteséhez látogat a Vác FC.

Általános
okt
19

Kétgólos hátrányból, emberhátrányban mentettünk pontot

Az NB III Közép-csoportjának 14. fordulójában a Vác FC úgy ért el nagy bravúrral 2–2-es döntetlent, hogy az első félidő után kétgólos hátrányban, illetve emberhátrányban is volt.

Általános
okt
17

Beharangozó az Újpest FC II elleni mérkőzésre

A labdarúgó NB III Közép-csoportjának 14. fordulójában vasárnap 14:30-tól a Vác FC az Újpest FC II csapatát fogadja a Szőnyi úti BVSC-sporttelepen.

Általános
okt
16

Új partnerünk: a BioTechUSA!

Sikeres együttműködési megállapodást kötöttünk Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójával, akik táplálkozás- és táplálék-kiegészítés területén nyújtanak szakmai támogatást csapatunknak, illetve saját termékeikkel is ellátják játékosainkat.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK