„Bízom benne, hogy eredményesebbek tudunk lenni tavasszal” 2021 január 16Általános 441

27 éves középpályásunk, Bonivárt Erik felépülése mellett a felkészülés első két hetéről, illetve a Csank János mesteredzővel kapcsolatos pozitív tapasztalatairól is beszélt honlapunknak.

Még ősszel, az FTC II elleni október eleji mérkőzésen sérült meg csapatunk középpályása, Bonivárt Erik. A 27 éves labdarúgónak a combhajlító-izma szakadt be, ezért több hetet ki kellett hagynia és végül november 1-jén a Monor elleni találkozón térhetett vissza a pályára. A felkészülést most január elején, csapattársaival kezdte el. Bonivárt Erik felépülése mellett a felkészülés első két hetéről, illetve a Csank János mesteredzővel kapcsolatos pozitív tapasztalatairól is beszélt honlapunknak.

Teljes gőzzel tudom csinálni az edzésmunkát, de még így is további infúziós kezelés vár rám, hogy elkerülhessem a műtétet – számolt be kezdetként egészségi állapotáról játékosunk, majd így folytatta.– Csank mesterrel kapcsolatban pozitívak a benyomásaim. Nyilván az öltöző minden tagja tisztában van az elért eredményeivel és az elmúlt két hét edzéseit látva már értem is, hogy miért tudott sikeres lenni csapataival. A tréningeken a hangsúly az erőnléten, a dinamikán és az állóképességen van, az együttes minden tagja a foglalkozások után úgy megy be az öltözőbe, hogy mindent kiadott magából. A csapat véleményem szerint Burzi Attilánál is nagyszerűen dolgozott, az eredményesség több alkalommal is nagyon kevésen múlt. Bízom benne, hogy Csank mester tapasztalatával, illetve az általa végeztetett munka segítségével eredményesebbek tudunk lenni a következő félévben. A célom hosszú távon megegyezik a klub céljaival, tehát ismét magasabb osztályban szeretnék szerepelni. Hajrá, Vác!”

A mieink ezen a hétvégén még pihenőt kaptak, tehát most nem került sor felkészülési mérkőzésre. Az első előkészületi találkozót jövő szombaton, január 23-án, 11:00-tól a Budakalász otthonában vívjuk.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK