„Egy tradicionális klub küzd és soha nem adja fel!" – Zámbó Dániel értékelte az őszt 2020 december 19Általános 697

Két hete már, hogy véget ért az NB III őszi szezonja. Zámbó Dániel szinte végig alapember volt a Vác FC-ben a mögöttünk hagyott idényben, hiszen 19 bajnokin játszott (ebből 16 alkalommal kezdőként, háromszor csereként) és két gólt szerzett – a Kecskemét és a Monor elleni mérkőzéseken talált be, előbbi ráadásul győztes találat volt. Az őszi idényben nyújtott teljesítményt Zámbó Dániel értékelte honlapunknak.

A bajnokságban nyújtott teljesítményünk egy hullámvasút volt eddig leginkább… – vágott bele Zámbó Dániel. – Sajnos nem tudtunk kiegyenlített játékot felmutatni mérkőzésről mérkőzésre. Mindennek megvan az oka, de a rengeteg nehézség ellenére is azt mondom, hogy sokkal többre hivatott a jelenlegi társaság, mint a tabellán elfoglalt 15. pozíció… Meg kell mutatnunk, hogy egy Magyarországon igenis tradicionális klub – legyen akármilyen nehéz helyzetben is – küzd és soha nem adja fel! Pozitív dolgok is történtek azért a csapat életében, gondolok itt egy-egy fiatal játékos jó teljesítményére, illetve arra, hogy bizonyítottuk, képesek vagyunk a jelenlegi listavezető ellen is mérkőzést nyerni!

26 éves középpályásunk saját játékával kapcsolatban hozzátette, hogy mindig a munkában hisz és ebből kifolyólag sem szabad megelégedni a jelen helyzettel.

Pozitív embernek tartom magam és a munkában hiszek. Az őszi szezon alatt összeszedett komolyabb sérülésemből is ezért tudtam hamar visszatérni a pályára köszönet jár Végső Bélának, a csapat masszőrének, aki akár egy-egy szabadnapon is elvégezte a szükséges kezeléseket számomra, így is gyorsítva a gyógyulásom.
Úgy vélem egyébként, hogy mindig lehet jobb a teljesítmény, nem szabad sohasem megelégedni azzal, ami a sportban van, jelen helyzetünkben pedig főleg van mit kijavítanunk… Egy dolog biztos: csak együtt, egy csapatként fogunk tudni "kimászni" ebből a gödörből! Sikerre éhesen kell pályára lépnünk minden egyes elkövetkező mérkőzésen és érvényesíteni kell az akaratunkat. A csapat ezt tudja hozzátenni a sikeresebb szerepléshez.”

Talán kevesen tudják, de Dani az aktív futball mellett a váci utánpótlásban, a Vác VLSE-nél dolgozik edzőként.

Nagyon szeretem a várost, és az utánpótlásban, az U6-os és U7-es korosztályú gyerekeknél végzett munkám is fontos számomra. Remélem, lesz lehetőségem a jövőben a váci stadionban nézők előtt tétmérkőzésen pályára lépni, ez is a motivációim egyike közé tartozik. Minden kedves olvasónak kellemes ünnepeket és sportsikerekben gazdag új évet kívánok! Előre, hajrá Vác!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK