Social
aug
16

A legutóbbi mérkőzésen...

A legutóbbi mérkőzésen 0 - 0 lett az eredmény, na de most hétvégén vajon mi lesz?! Vasárnapig már nem kell sokat aludni, amikor a Vác FC újra összeméri erejét a Gyírmot FC Győr csapatával. Szerinted hány gól születik a meccsen? Hajrá Vác! A legutóbbi mérkőzésen 0 - 0 lett az eredmény, na de most hétvégén vajon mi lesz?! Vasárnapig már nem kell sokat aludni, amikor a Vác FC újra összeméri erejét a Gyírmot FC Győr csapatával. Szerinted hány gól születik a meccsen? Hajrá Vác!

Social
aug
16

Az egész csapat nevében...

Az egész csapat nevében szeretnénk nagyon boldog születésnapot kívánni csapatkapitányunknak, Görgenyi Dávidnak! Az egész csapat nevében szeretnénk nagyon boldog születésnapot kívánni csapatkapitányunknak, Görgenyi Dávidnak!

Általános
aug
16

Szurkolói információk a Gyirmót elleni mérkőzéssel kapcsolatban

A gyirmóti klubtól kapott, a vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatos szurkolói információk alább olvashatóak:

Social
aug
16

Itt az oldalunkon is...

Itt az oldalunkon is gratulálunk a Mol Vidi FC-nek a továbbjutáshoz! Csak így tovább! Itt az oldalunkon is gratulálunk a Mol Vidi FC-nek a továbbjutáshoz! Csak így tovább!

Social
aug
15

A múlt hétvégi...

A múlt hétvégi Soroksár elleni meccsünk képekben! http://www.vacfc.com/galeria/vac-fc-soroksar-sc-0-0-(0-0)/

Beszámoló
aug
14

Idén ősszel is döntetlen a Sori ellen

Vasárnap a bajnokságot két győzelemmel kezdő Soroksár együttesét fogadta csapatunk Óbudán.

Social
aug
12

Zoran Szpisljak...

Zoran Szpisljak vezetőedzőnk így nyilatkozott a mai mérkőzésről: "Értékes pontot szereztünk, de közelebb álltunk ahhoz, hogy többet is kihozzunk a mérkőzésből..." Hajrá Vác! Zoran Szpisljak vezetőedzőnk így nyilatkozott a mai mérkőzésről: "Értékes pontot szereztünk, de közelebb álltunk ahhoz, hogy többet is kihozzunk a mérkőzésből..." Hajrá Vác!

Social
aug
12

Mindkét csapatra...

Mindkét csapatra jellemző a gyorsjáték és kemény védelem, így az első félidő eredménye: 0 – 0 Közvetítés percről percre: http://www.vacfc.com/esemenyek/2018-08-12/vac-fc-soroksar-sc/ Hajrá Vác! vacfc.com

Social
aug
12

„Alig néhány perc és...

„Alig néhány perc és valamelyik csapat elvégzi a kezdőrúgást. Addig is a mellékelt ábrán láthatjátok melyik 11 játékossal kezdjük a mérkőzést. Kövesd élőben az eseményeket: http://www.vacfc.com/esemenyek/2018-08-12/vac-fc-soroksar-sc/ Hajrá Vác!⚽ „Alig néhány perc és valamelyik csapat elvégzi a kezdőrúgást. Addig is a mellékelt ábrán láthatjátok melyik 11 játékossal kezdjük a mérkőzést. Kövesd élőben az eseményeket: http://www.vacfc.com/esemenyek/2018-08-12/vac-fc-soroksar-sc/ Hajrá Vác!⚽

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK