Social
aug
12

Így örültünk a...

Így örültünk a legutóbbi haza mérkőzésünk után, ahol nyertünk. Reméljük ma is így hagyhatjuk majd el a pályát! Vác FC - Soroksár SC: MA 17:30-tól a III.kerületi TVE Sporttelepen. Gyertek szurkolni! Hajrá Vác! Így örültünk a legutóbbi haza mérkőzésünk után, ahol nyertünk. Reméljük ma is így hagyhatjuk majd el a pályát! Vác FC - Soroksár SC: MA 17:30-tól a III.kerületi TVE Sporttelepen. Gyertek szurkolni! Hajrá Vác!

Social
aug
07

Balajti Ádám a Vasasban...

Balajti Ádám a Vasasban folytatja pályafutását. Részletek: https://bit.ly/2OOIeOQ Klubunk és a Vasas a mai napon megegyezett egymással, melynek értelmében Balajti Ádám a Vasasban folytatja pályafutását.

Általános
aug
07

Balajti Ádám a Vasasban folytatja

Klubunk és a Vasas a mai napon megegyezett egymással, melynek értelmében Balajti Ádám a Vasasban folytatja pályafutását.

Beszámoló
aug
06

Döntetlen Dorogon

Az idei második fordulóban Dorogra látogatott csapatunk.

Social
aug
05

Az első félidő...

Az első félidő ellenére a másodikban sokkal pontosabban tudtunk játszani. Meg is lett az eredménye, hiszen a 71. percben Zsolnai kapott egy jó labdát, amit nagy biztonsággal lőtt a dorogi kapuba. A végeredmény: 1 – 1 Szép munka volt srácok! Hajrá Vác! Az első félidő ellenére a másodikban sokkal pontosabban tudtunk játszani. Meg is lett az eredménye, hiszen a 71. percben Zsolnai kapott egy jó labdát, amit nagy biztonsággal lőtt a dorogi kapuba. A végeredmény: 1 – 1 Szép munka volt srácok! Hajrá Vác!

Social
aug
05

Erősen kezdett a dorogi...

Erősen kezdett a dorogi csapat. Az 1. félidő végére 1 - 0 -ás vezetésre tettek szert, de még van egy második félidő is. Hamarosan folytatjuk! Hajrá Vác! Erősen kezdett a dorogi csapat. Az 1. félidő végére 1 - 0 -ás vezetésre tettek szert, de még van egy második félidő is. Hamarosan folytatjuk! Hajrá Vác!

Social
aug
05

Fél órán belül...

Fél órán belül megszólal a sípszó és kezdünk! Kövesd élőben: http://www.dorogifc.hu/hu/news/online_szoveges_kozvetites_15 Hajrá Vác! Fél órán belül megszólal a sípszó és kezdünk! Kövesd élőben: http://www.dorogifc.hu/hu/news/online_szoveges_kozvetites_15 Hajrá Vác!

Általános
aug
04

Információk a dorogi mérkőzéssel kapcsolatban

A dorogi klubtól kapott, a holnapi mérkőzéssel kapcsolatos szurkolói információk alább olvashatóak:

Social
aug
02

Tegyünk össze együtt...

Tegyünk össze együtt egy lehetséges kezdő tizenegyet! Ki az, akit biztosan nem hagynál ki a vasárnapi, Dorogi FC elleni mérkőzés játékosai közül? Írd meg hozzászólásban! Hajrá Vác! #vacfc #kezdotizenegy #magyarfoci Tegyünk össze együtt egy lehetséges kezdő tizenegyet! Ki az, akit biztosan nem hagynál ki a vasárnapi, Dorogi FC elleni mérkőzés játékosai közül? Írd meg hozzászólásban! Hajrá Vác! #vacfc #kezdotizenegy #magyarfoci

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK