Social
máj
12

Nem sikerült...

Nem sikerült fordítani... A második félidőben sajnos nem esett gól. Így maradt a tiszakécskei siker. Jövő héten az utolsó fordulóban mindenképpen javítani kell! Hajrá Vác! #vácfc #dunaaszfalt #nb2 #magyarfoci #bajnokság #hajrávác Nem sikerült fordítani... A második félidőben sajnos nem esett gól. Így maradt a tiszakécskei siker. Jövő héten az utolsó fordulóban mindenképpen javítani kell! Hajrá Vác! #vácfc #dunaaszfalt #nb2 #magyarfoci #bajnokság #hajrávác

Social
máj
12

Egyelőre nem sok jót...

Egyelőre nem sok jót hozott a mérkőzés. Puskás 14. percben szerzett góljával vezet a Tiszakécske. Most jöhet az ünnepség a szünetben, aztán egy sokkal jobb második félidő. Hajrá Vác! #vácfc #dunaaszfalt #nb2 #magyarfoci #bajnokság #hajrávác Egyelőre nem sok jót hozott a mérkőzés. Puskás 14. percben szerzett góljával vezet a Tiszakécske. Most jöhet az ünnepség a szünetben, aztán egy sokkal jobb második félidő. Hajrá Vác! #vácfc #dunaaszfalt #nb2 #magyarfoci #bajnokság #hajrávác

Social
máj
12

Hamarosan megkezdődik az...

Hamarosan megkezdődik az idény utolsó hazai meccse. Ezúttal a szünetben is fontos dolgok történnek, hiszen a 25 évvel ezelőtti bajnokcsapat tagjait köszöntik majd fel! A Duna Aszfalt ellen ez a kezdő tizenegyünk. Hajrá Vác! #vácfc #dunaaszfalt #nb2 #magyarfoci #bajnokság #hajrávác Hamarosan megkezdődik az idény utolsó hazai meccse. Ezúttal a szünetben is fontos dolgok történnek, hiszen a 25 évvel ezelőtti bajnokcsapat tagjait köszöntik majd fel! A Duna Aszfalt ellen ez a kezdő tizenegyünk. Hajrá Vác! #vácfc #dunaaszfalt #nb2 #magyarfoci #bajnokság #hajrávác

Social
máj
09

Ősszel idegenben is ...

Ősszel idegenben is sikerült nyernünk a Tiszakécskén a Duna Aszfalt otthonában. Épp ezért várjuk optimistán a vasárnapi találkozót. Addig is, nézzük meg az őszi meccs legszebb pillanatait! #vácfc #dunaaszfalt #nb2 #magyarfoci #bajnokság #hajrávác Merkantil Bank Liga 18. forduló 2018.11.25.

Social
máj
08

Megérkezett a hivatalos...

Megérkezett a hivatalos határozat a klublicenc ügyében Klubunk a mai napon hivatalosan kézhez kapta a Magyar Labdarúgó Szövetség határozatát. Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága a Vác Futball Club Kft., mint licenckérelmező nemzeti másodosztályú (NB 2) licenckérelmét megvizsgálta, a licenckérelmét elfogadta, és a nemzeti másodosztályú (NB 2) klublicencét a 2019/2020-as bajnoki évadra megadta! Hajrá Vác! Megérkezett a hivatalos határozat a klublicenc ügyében Klubunk a mai napon hivatalosan kézhez kapta a Magyar Labdarúgó Szövetség határozatát. Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága a Vác Futball Club Kft., mint licenckérelmező nemzeti másodosztályú (NB 2) licenckérelmét megvizsgálta, a licenckérelmét elfogadta, és a nemzeti másodosztályú (NB 2) klublicencét a 2019/2020-as bajnoki évadra megadta! Hajrá Vác!

Social
máj
07

Még mindig a Kaposvár -...

Még mindig a Kaposvár - Vác mérkőzés, íme néhány fotó a találkozóról.

Általános
máj
07

Információk a vasárnapi Tiszakécske elleni mérkőzéssel kapcsolatban

Csapatunk a szezon utolsó hazai mérkőzésén vasárnap 17:00-tól a Duna Aszfalt Tiszakécskei VSE együttesét fogadja a Városi Stadionban. A mérkőzéssel kapcsolatos hasznos információk alább olvashatók.

Social
máj
06

Még most is nehéz...

Még most is nehéz felidézni a tegnapi meccset, a 93. percig sikerült tartani a döntetlent a (minden bizonnyal) feljutó Kaposvár otthonában. Hogy ez így volt, abban óriási érdemei vannak Halasi Péternek, aki hatalmas kaposvári ziccereket is hárított. Váci részről egyértelműen ő volt a meccs legjobbja! Hajrá Vác! Még most is nehéz felidézni a tegnapi meccset, a 93. percig sikerült tartani a döntetlent a (minden bizonnyal) feljutó Kaposvár otthonában. Hogy ez így volt, abban óriási érdemei vannak Halasi Péternek, aki hatalmas kaposvári ziccereket is hárított. Váci részről egyértelműen ő volt a meccs legjobbja! Hajrá Vác!

Social
máj
05

Ezt a pechet... A 93....

Ezt a pechet... A 93. percben kapott góllal dőlt el a mérkőzés... Ádám góljára már nem lehetett válaszolni. Jövő héten a Duna Aszfalt ellen lehet javítani. Hajrá Vác! Ezt a pechet... A 93. percben kapott góllal dőlt el a mérkőzés... Ádám góljára már nem lehetett válaszolni. Jövő héten a Duna Aszfalt ellen lehet javítani. Hajrá Vác!

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK