Social
máj
05

Adósak vagyunk még a...

Adósak vagyunk még a kezdőcsapattal. Nos, ez a 11 kapott ma bizalmat a Kaposvár ellen. Hajrá Vác! Adósak vagyunk még a kezdőcsapattal. Nos, ez a 11 kapott ma bizalmat a Kaposvár ellen. Hajrá Vác!

Social
máj
05

Egyelőre nem bír...

Egyelőre nem bír egymással a két csapat Kaposváron. Na majd a második félidőben! Hajrá Vác! Egyelőre nem bír egymással a két csapat Kaposváron. Na majd a második félidőben! Hajrá Vác!

Social
máj
04

Holnap Kaposvárra...

Holnap Kaposvárra látogat a csapat. Ősszel nem bírt egymással a két együttes, idegenben itt a javítási lehetőség! Hajrá Vác! #vácfc #nyiregyháza #nb2 #magyarfoci #bajnokság #hajrávác Holnap Kaposvárra látogat a csapat. Ősszel nem bírt egymással a két együttes, idegenben itt a javítási lehetőség! Hajrá Vác! #vácfc #nyiregyháza #nb2 #magyarfoci #bajnokság #hajrávác

Social
máj
04

Sok szeretettel várunk...

Sok szeretettel várunk mindenkit. Hajrá Vác! Sok szeretettel várunk mindenkit. Hajrá Vác!

Social
máj
01

Egyelőre nem bírnak...

Egyelőre nem bírnak egymással a csapatok. A munka ünnepén munkás második félidő vár ránk, de reméljük a győzelmi ének is felcsendül a meccs végén a hazai táborban. Hajrá Vác! Egyelőre nem bírnak egymással a csapatok. A munka ünnepén munkás második félidő vár ránk, de reméljük a győzelmi ének is felcsendül a meccs végén a hazai táborban. Hajrá Vác!

Social
máj
01

Perceken belül kezdődik...

Perceken belül kezdődik a Nyíregyháza elleni derbi! Ezzel a kezdővel állunk ma fel. HAJRÁ VÁC! Perceken belül kezdődik a Nyíregyháza elleni derbi! Ezzel a kezdővel állunk ma fel. HAJRÁ VÁC!

Social
máj
01

120 éve együtt - Hajrá...

120 éve együtt - Hajrá Vác

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK