Az Újpest II otthonában folytatjuk vasárnap délelőtt – beharangozó 2021 május 01Általános 211

Az NB III Közép-csoportjának 33. fordulójában a Vác FC vasárnap 11:00-tól az Újpest FC II együtteséhez látogat a Tábor utcai sporttelepre – a meccsre védettségi kártyával már nézők is jöhetnek!

A mieink a szerdai, Paks II elleni 3–1-es győzelemmel feljöttek a táblázat 13. helyére és több győzelmünknek (10) köszönhetően meg is előztük a szintén 39 ponttal álló, de csak eddig 9 sikert felmutató vasárnapi ellenfelet. Az újpesti fiatalok egyébként nincsenek jó formában, előző öt meccsükön nyeretlenek maradtak, legutóbbi három bajnokijukat elveszítették, de mindezek ellenére Csank János nem számít könnyű találkozóra. 

Ügyes fiatalokból álló csapat az Újpest II, sokat futnak, és általában kontrára játszanak – ecsetelte honlapunknak a szakmai igazgató. – A szerdai meccs után igyekeztünk regenerálódni és bízom benne, hogy vasárnap ponttal, pontokkal térhetünk haza. Az újpestiekkel egyébként télen játszottunk már edzőmeccset, amelyen legyőztük őket – igaz, én nem szeretem, ha olyan együttes ellen kell a felkészülési időszakban futballozni, amely amúgy a bajnokságban is ellenfelünk. A korábban hiányzók közül Sorecz Szabolcs és Koval Viktor már leülhet a kispadra, de sajnos az öt sárgát begyűjtő Hegedűs Csabára eltiltás miatt nem számíthatok.”

Ősszel váci pályaválasztással 2–2-es döntetlen született a BVSC zuglói stadionjában.

Mint ismeretes, mivel a koronavírus ellen immár négymillió embert beoltottak idehaza, szombattól látogathatóak a sportesemények a védettségi kártyával rendelkezőknek. Bár van néhány klub, amely ezen a hétvégén még nem enged be szurkolókat, az újpestiek hivatalos felületein ilyen jellegű információt és tájékoztatást nem találtunk, így elméletileg lehetséges a találkozó megtekintése az igazolvánnyal rendelkezők számára.

A vasárnapi mérkőzést Horváth Patrik vezeti, míg segítői Nagy Alex és Domján Dávid lesznek majd. 

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK