Halasi tizenegyest védett, megvan az első döntetlenünk 2021 szeptember 05Általános 616

Az NB III Közép-csoportjának 6. fordulójában a Vác FC 0–0-s döntetlent ért el az Iváncsa vendégeként.

IVÁNCSA KSE–VÁC FC 0–0
Iváncsa, 200 néző. Vezette: Szalai L. (Keszthelyi T., Kondákor T.)
IVÁNCSA: Varga Á. – Kovács S., Aradi, Cseszneki (Fodor D. 83.), Pribék – Gajda, Szellák, Domokos, Molnár T.  – Vallejos, Balogh L. Vezetőedző: Tóth András
VÁC: Halasi – Purzsa (Sorecz, 58.), Kasza B., Lukács K., Stefán (Földi M., 71.) – Fazakas (Balga, 80.) – Nagy Z., Zámbó, Tölgyes, Tóth D. (Tóth M., a szünetben) – Mertse. Szakmai igazgató: Csank János

Az NB III Közép-csoportjának 6. fordulójában az eddig még nyeretlen, edzőváltáson átesett Iváncsa otthonában lépett pályára csapatunk. Nem indult jól a mérkőzés, az Iváncsa már a 2. percben kapufát lőtt, de végül megúsztuk a veszélyt. A 10. percben aztán Zámbó lövését mentették a hazai védők a gólvonalról. Az első félidőben ezt követően főleg a mezőnyjáték dominált, azonban a szünet után újabb lehetőséghez jutottak a hazaiak: a 47. percben Halasi ütötte el a ziccerben kiugró Vallejost a 16-oson belül, de szerencsénkre a sértett tizenegyesét kapusunk bravúrral hárította! A 76. percben aztán mi hagytunk ki egy óriási helyzetet, Mertse Ábel passza után Tóth Milán 3 méterről lőtt a kapu mellé. Összességében talán mi örülhetünk jobban a döntetlennek, ez az első remink a bajnokságban, így 4 ponttal a 16. helyen állunk.

Folytatás szeptember 12-én, vasárnap, hazai pályán az MTK II együttese ellen.

Csank János: – Értékesnek tartom ez a pontot, reális is az iksz, igaz, mindkét csapat nyerhetett volna. A legnagyobb ziccer talán előttünk adódott, ettől függetlenül a mezőnyben durva hibákat követtünk el, amelyekre nem számítottam. A fiatalságunkat mutatja, hogy téthelyzetben még hibázunk, „túlfeszülnek” a srácok.

(Fotó: teol.hu)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK