Hatodik helyezést ért a döntetlen 2017 május 29Beszámoló 2286

A vasárnapi bajnoki fordulóban a tabellán közvetlenül mögöttünk álló ZTE csapatát fogadtuk.

Tudtuk, ha nem kapunk ki, az utolsó forduló eredményétől függetlenül a hatodik helynél rosszabb helyen már nem zárhatjuk az idei szezont.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a kezdő sípszóra –mintegy 25 fővel- megérkezett a Dunakanyar Ultrái szurkolói csoport, akik remek futballhangulatot teremtettek a dunaújvárosi stadionba.

A végig küzdelmes mérkőzésen kevés helyzetet alakítottak ki a csapatok, a kapuk mindkét oldalon kétszer forogtak veszélyben, főleg a középpályán gyűrték egymást a játékosok. A védekezést mindkét csapat jól megoldotta, viszont a támadásokban mindkét oldalon sok hiba csúszott, így gól nélküli döntetlennel zárult a találkozó. Mivel a békéscsabai gárda is szerzett egy pontot, így eldőlt, hogy az utolsó forduló eredményétől függetlenül csapatunk a 6. helyen zárja a bajnokságot.

Gratulálunk a fiúknak, a szakmai stábnak és a vezetőségnek a csodálatos idényhez. Köszönjük mindenkinek, aki egész évben támogatta a csapatot.

Külön köszönjük szurkolóinknak és a Dunakanyar Ultráinak, hogy utolsó „hazai” mérkőzésünkön parádés hangulatot teremtettek és a mérkőzés után együtt ünnepeltek a csapattal.

Hajrá Fiúk! Hajrá Vác!

Online tudósítás

Vác FC – ZTE FC 0-0 (0-0)

Dunaújváros,  100 néző. Játékvezető: Takács Tamás (Horváth Zoltán, Csatári Tibor)

Vác FC: Halasi - Tóth G., Dlusztus, Görgényi, Gulyás M. - Tóth B. - Nagy S., Nagy R., Niedermüller, Zsolnai - Balajti.

Cserejátékosok: Szentpéteri (k), Földi, Kákonyi, Nyilas, Tóth F., Rása, Rusvay

Vezetőedző: Nagy Tibor

 
ZTE FC: Fadgyas - Angyal Zs., Kovács G., Forgács, Oláh B., Deutsch - Kretz, Bedi - Szatmári, Babati - Bobál G. 

Cserejátékosok: Szappanos (k), Szabó P., Horváth D., Horváth M., Ágoston D., Ekker, Végh.  

Vezetőedző: Csató Sándor

Gólszerző: -

Csere: Nagy R. helyett Kákonyi (67.), Zsolnai helyett Rása (85.), ill. Szatmári helyett Ekker (87.), Babati helyett Szabó P. (90.)

Sárga lap: Görgényi (51.), Balajti (87.)

Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Nagy Tibor: – Nagyon büszke vagyok a srácokra, az utolsó mérkőzés még hátra van, de óriási munkát végeztek. Ha valaki az elején azt mondja, a Vác a hatodik helyen végez, az nekem olyan, mintha bajnokságot nyertünk volna. Főleg úgy, hogy az összes meccsünket idegenben játszottuk, ez óriási dolog, gratulálok a csapatnak.


Csató Sándor: – Elég küzdelmes mérkőzés volt, az első félidőben és a meccs végén is adódott komoly helyzetünk. A mai napon a pálya sem engedett többet, nagyon meleg is volt, úgy hogy talán igazságosnak mondható eredmény született. 

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK