Horváth Károly távozik klubunktól 2017 december 19Általános 2988

Horváth Károly vezetőedzőnk és a csapat útjai a mai naptól elválnak egymástól.

Horváth Károly januártól már egy másik klub szakmai munkájáért felel, ezért helyét az új évben új szakmai vezető veszi át.

Horváth Károly búcsújában elmondta, hogy kiváló közösségben dolgozhatott, melyben mindig nagyon jól érzte magát: „Öröm volt minden alkalommal a csapattal, edzőkollégákkal a  találkozás. Ilyen   kiváló közösséggel hosszú pályafutásom alatt alig  találkoztam, ennek egyenes következménye  a  bravúros  szereplés. Köszönettel tartozom a Vác FC-nek, hogy ezek után egy  másik klub megkeresett és olyan szakmai  feladatra  kért  fel, amelyet nem tudtam visszautasítani.

Nem feledkezem meg a VÁC FC-ről, a jövőben amikor igénylitek, mindenben  a  segítségetekre  leszek.” – zárta sorait vezetőedzőnk Horváth Károly.

Horváth Károlynak köszönjük a csapatunknál elvégzett közel másfél éves munkáját, a sok-sok jó tanácsot, észrevételt. Sportszakmai pályafutásához az új állomáshelyén sok sikert és jó egészséget kívánunk.

Hajrá Vác!

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK