Igazságos döntetlen 2016 augusztus 29Beszámoló 1059

A hosszú hét zárásaként –hét nap alatt három bajnoki mérkőzést játszottak a csapatok- vasárnap Csákváron léptünk pályára a Budaörs vendégeként.

A szerdai bravúros győzelem után mindenki reménykedett abban, hogy a válogatott mérkőzés miatti kéthetes szünet előtt idegenben is szép eredményt ér el csapatunk.

Már a mérkőzés elején hamar kiderült, hogy a két edző remekül felkészítette saját csapatát a másik együttes taktikájából. Ugyanakkor az is érződött, hogy a szerdai fordulóhoz képest mindkét csapat játékosai fáradtabban mozogtak.

Az első játékrészben főként a középpályán zajlott a játék. Sok ütközés, kevés helyzet jellemezte a játékrészt. Sajnos az a kevés, ami volt, az is kimaradt. Hiába Kákonyi ziccere, Majoros helyzete gólt nem láthattunk. Az igazsághoz azonban az is hozzá tartozik, hogy az első játékrészben Szentpéteri egy budaörsi szabadrúgásnál Szentpéteri bravúrjára is szükség volt, hogy megússzuk kapott gól nélkül.

A második félidő hasonló képet mutatott, mint az első játékrész, főként a középpályán folyt a játék. Aztán az 57. percben először Hegedűs remek kiugratása után Tóth G. vihette egyedül a kapusra a labdát, azonban lövése centikkel a kapufa mellett hagyta el a játékteret, míg egy perccel később Majoros-Rusvay összjátéka után utóbbi helyzete maradt ki.

Az utolsó 15 percben a hazai csapat felpörgette a játékot, ennek eredménye szerencsére gólban nem mutatkozott meg. A budaörsiek a 81. percben jártak a legközelebb a gólszerzéshez, amikor egy szöglet után Deli lövése a kapufán csattant, a kipattanót pedig Sajbán Máté Szentpéteribe bombázta.

Ezután több említésre méltó esemény a mérkőzésen már nem történt. Így a rendes játékidő és a két perces hosszabbítás letelte után a játékvezető nulla-nullás állással lefújta a találkozót.

Csapatunk legközelebb szeptember 11-én Dunaújvárosban lép pályára, ahol ellenfelünk a Soroksár SC csapata lesz.

Hajrá Vác!

Budaörs SC 1924 – Vác FC 0-0 
Csákvár, 150 néző Vezette: Gaál Ákos (Szalai Balázs, Kulman Tamás)


Budaörs: Ordasi – Horváth L., Kinyik, Gyurácz, Ódé – Árvai (Deli M., 34.), Csillag, Sajbán Miklós, Stieber A. (Pethő B., 74.) – Bogáti (Menyhárt A., 61.), Sajbán Máté. Vezetőedző: Miskei Attila


Vác: Szentpéteri – Hegedűs Cs., Dlusztus, Tóth F., Földi – Tóth G., Gulyás M. (Rása G., 82.) – Kákonyi, Zsolnai R. (Nyilas E., 73.), Niedermüller – Majoros (Rusvay, 58.). Vezetőedző: Nagy Tibor


MESTERMÉRLEG
Miskei Attila: (forrás: nso) Végigküzdöttük a mérkőzést, de sajnos nem sikerült gólt szereznünk, pedig a lehetőségeink megvoltak. De vagy az ellenfél kapusa mentett bravúrosan, vagy a csatáraink hibáztak.

Nagy Tibor: „Úgy gondolom, hogy jól felkészültünk a Budaörsből. Az első félidőben meg voltak a lehetőségeink, kétszer kapusra tudtuk vinni a labdát. Veszélyesek voltak viszont a budaörsi pontrúgások, a szabadrúgások, amiket viszont sikerült jól levédekeznünk. A második félidőben jött a szokásos, cserélni kellett volna, megint nem tudtam. Nagyon fáradt most már a csapat. Ez a hét nap alatt három meccs utazásokkal, ez most már látszik, hogy nagyon fárasztja őket. Úgy gondolom, hogy a második félidőben is volt egy óriási lehetőségünk, amit kapufa mellé rúgtunk. Viszont a végén meg kikaphattunk volna. Volt egy nagyon nagy hiba, azonban a szerencse mellénk állt – lehet, hogy azért állt mellénk, mert nagyon sokat dolgoztunk érte. Biztos, hogy a jövő héten frissíteni kell a játékosokat, mert ez nagyon kemény.”

Varga Péter

Fotó: Gyetvai Andrea (Fotóalbum)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK