Két távozó és két érkező az átigazolási időszak mérlege 2021 február 16Általános 1555

Február 14-én éjfélkor véget ért a téli átigazolási időszak: a Vác FC keretéből ketten távoztak, míg két új labdarúgó érkezett.

A téli átigazolási időszakban a Vác FC keretében minimálisnak mondható változások történtek.

Ahogyan arról már beszámoltunk, klubunk leigazolta a 27 esztendős középpályást, Gergely Pétert, aki legutóbb Jászberényben futballozott, illetve a 22 éves védőt, Nagy Gábort, aki Peregről érkezett.

Távozóink is vannak, mégpedig ketten: a 23 esztendős középpályás, Niedermüller Ákos főiskolai tanulmányai miatt fővárosi csapatban képzelte el a következő fél évét, így a Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő, Mészöly Géza által irányított Fővárosi Vízművek SK csapatához igazolt. A másik távozónk pedig már gyakorlatilag ősz óta nem volt a keret tagja, de eligazolása csak most vált hivatalossá: a 21 éves védő, Sárosi Soma a harmadosztály Keleti csoportjában szereplő FC Hatvan labdarúgója lett.

Távozóinknak sok sikert kívánunk új együttesükben, azt pedig reméljük, hogy új játékosaink gyorsan beépülnek a csapatba és hasznára válnak a Vácnak!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  



Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK