Kiszenvedett győzelem 2017 február 25Esemény 3019

A Dorog keddi kupa mérkőzése miatt csapatunk már a mai napon letudta soron következő bajnoki mérkőzését.

Az előző hétvégéhez képest a pálya remek volt. Sajnos a játékunk már messze nem volt olyan jó, mint egy fordulóval ezelőtt. Lassan, körülményesen játszottunk, rengeteg technikai hibával, sok eladott labdával. Így nem igazán találtuk az öt védővel felálló, a területet jól szűkítő, gyors ellen támadásokból veszélyeztető dorogiak játékának ellenszerét. A mérkőzés során Szentpéterinek többször is bravúrral kellett játékba avatkoznia. Az 56. percben azonban Balajti „olvasta” a vendégvédő passzát, lecsapott a labdára, és jó 20 méterről kilőtte a hosszú sarkot. Ezzel megszereztük a vezetést, és mint később kiderült a győzelemért járó három pontot is.

Elmondható, hogy ilyen a foci. Van, amikor hiába játszunk nagyon jól, mégis vesztesen hagyjuk el a pályát, és van olyan, amikor bár nem játszunk jól –mint például ma- mégis sikerül megszerezni –kibrusztolni- a győzelmet.

Csak így tovább fiúk! Hajrá Vác!

Online tudósítás

Vác FC – Dorogi FC 1–0 (0–0)

Dunaújváros, 100 néző. Vezette: Takács János (Szilágyi Norbert, Berényi Ákos)

Vác FC: Szentpéteri – Hegedűs, Gulyás, Görgényi, Dlusztus – Tóth B., Tóth G. – Kákonyi (Zsolnai, a szünetben), Mátyás (Major, 59.), Niedermüller – Balajti (Majoros, 72.). Vezetőedző: Nagy Tibor

Dorogi FC: Demjén – Berkó, Csató, Bora – Tóth M. (Grabanth B., 54.), Mészáros, Bor, Kővári (Perovics, 78.), Tomás – Szedlár (Medgyes, 61.), Simon. Vezetőedző: Németh Szabolcs

Gólszerző: Balajti 56’

Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Nagy Tibor:  Nagyon nehéz mérkőzés volt, mert a Dorog teljesen lezárta a területeket, öt védővel állt fel, mi pedig lassan játszottunk. Két pozitívumot tudok mondani: az egyik hogy nyertünk, a másik, hogy nem kaptunk gólt.

Németh Szabolcs:  Nehéz mit mondani, mert úgy gondolom, hogy a játék minden elemében jobbak voltunk, mint a Vác. A hazaiak egy figyelmetlenségünket kihasználva egyetlen kapura lövésükből megszerezték a győztes gólt, mi pedig naggyá tettük az ellenfél kapusát.

Varga Péter

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK