Korai kiállítás és vereség a nyitányon 2018 február 27Beszámoló 1109

Vasárnap az első tavaszi bajnoki mérkőzésünket vívta csapatunk Gyulán, a Szeged 2011 Grosics Akadémia csapata ellen.

Bár ragyogóan sütött a Nap, rendkívül hideg, szeles idő fogadta a csapatokat. Nem kezdődött rosszul a mérkőzés, hiszen az első húszonöt percben előbb Balajti került helyzetbe, majd Görgényi fejelhetett teljesen üresen hat méterről kapura, sajnos azonban mindkét próbálkozás kimaradt.

Aztán a 30. percben a semmiből megszerezte a vezetést a hazai csapat. Zádori kapott remek labdát, melyet egy igazítás után Halasi lábai között a kapunkba lőtt. Egy perccel később aztán folytatódott a dráma: Hegedűs megkapta második sárga lapját, így emberhátrányba került csapatunk. A kiállítás után egy perccel megduplázta előnyét a szegedi csapat, majd kihasználva zavarodottságunkat pár perccel később már háromgólos hazai vezetést mutatott az eredményjelző.

Bár a második félidőben gólt már nem kapott csapatunk, sajnos szépíteni sem tudtunk, így maradt a háromgólos vereség a tavasz első bajnoki mérkőzésén.

Hajrá Vác!

Szeged 2011 Grosics Akadémia – Vác FC 3–0 (3–0)
Gyula, Grosics Akadémia Sporttelep, 50 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Horváth Róbert, Szvetnyik Bence)

Szeged: Alekszics – Áchim Á., Farkas M., Tóth Gábor, Gergényi – Horváth A., Coroian – Szabó P., Hegedűs M. (Germán, 73.), Fejős (Kertész, 69.) – Zádori (Tóth L., 76.). Vezetőedző: Őze Tibor

Vác: Halasi – Görgényi, Szabó N. Á., Tóth F., Hegedűs Cs. – Tóth G., Gulyás M. – Kákonyi, Zsolnai R., Major - Balajti (Borvető, 54.). Edző: Nagy Tibor

Gólszerző: Zádori 29., Hegedűs M. 33., Zádori 41.

Kiállítva: Hegedűs Cs. (második sárga lap után) a 31. percben

Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Őze Tibor: – Letámadós játékunkkal sikerült nyernünk, s külön öröm, hogy a csapat játéka szépen alakul.

Nagy Tibor: – Érdekes mérkőzésen szenvedtünk vereséget, mert a korai kiállítás következtében már az első félidőben háromgólos hátrányba kerültünk.

Videó – összefoglaló a mérkőzésről

Fotógaléria

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK