Megerősített Paks II várhat ránk szerdán – beharangozó 2021 április 27Általános 334

Az NB III Közép-csoportjának 32. fordulójában a Vác FC szerdán 17 órától a Paksi FC II együttesét fogadja a váci stadionban.

Nincs tehát megállás, a vasárnapi FTC II elleni bajnoki meccs után szerdán itt a következő forduló. A mieink 36 ponttal a 16. helyen várják a mérkőzést, míg a Paks II 42 ponttal a 10. helyen áll, jelenleg tehát 6 pont van a két csapat között.

A zuhanyhíradó szerint a Paks II mihamarabb be akarja biztosítani a bennmaradását, ezért több játékost visszaadhatnak az NB I-es keretből – informálta honlapunkat Csank János szakmai igazgató. – Ha jól hallottam, Holczer, Gévay, Kulcsár, Lenzsér és Szakály is szerepet kaphat ellenünk. Persze, mi nem pánikolunk ettől, mondtam is a fiúknak, hogy mérjék fel magukat ellenük és végül meglátjuk, hol tartunk. Tudjuk eközben azt is, hogy élet-halál harcot vívunk a bennmaradásért. Továbbra sem ideális a helyzet, hiszen az összes magas játékosunk sérült, vagy beteg, így Lukács Kelemenre, Koval Viktorra, Szenes Bencére és Tóth Bálintra továbbra sem számíthatok – Koval visszatérésére legalább már nem kell sokat várni, mint ahogy a betegségből felgyógyult Sorecz Szabolcs is hamarosan bevethető lesz. Az biztos, hogy nyáron kell majd 3-4 új, „specialista” játékos, de most egyelőre a jelen állománnyal kell megoldani a feladatot, még akkor is, ha kevesebbet tudunk variálni.”

Ősszel a paksiak pályaválasztásával 0–0-s döntetlent játszott egymással a két csapat.

A zárt kapuk mögött megrendezendő találkozót Újhelyi Tamás vezeti majd, míg segítői Kövér Tamás és Szabó Péter lesznek. Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK