Sűrű időszak előtt áll a Vác FC 2021 szeptember 08Általános 632

Sűrű időszak előtt áll a Vác FC, csapatunk vasárnaptól kezdődően 15 napon belül 5 mérkőzést is játszik, amelyből 4 bajnoki, illetve 1 kupameccs lesz!

Szeptember 12-én, vasárnap 16 órától az MTK II együttesét fogadjuk a váci stadionban az NB III Közép-csoportjának 7. fordulójában, jövő héten szerdán, szeptember 15-án, 16 órától pedig az 1. játéknapon félbeszakadt Balassagyarmat elleni  találkozót játsszuk újra a nógrádi városban, az Ipolyparti sporttelepen.

Ezután sem lesz sok pihenője csapatunknak, hiszen szeptember 18-án, szombaton 15 órától a váci stadionban kerül sor a Vác FC–ZTE FC Magyar Kupa-mérkőzésre, amelynek tétje a legjobb 32 közé jutás (A párharc ezen az egy meccsen dől el). Szeptember 22-én, 16 órától az NB III 8. fordulójában pedig a Rákosmente FC csapatához látogatunk az RKSK sporttelepére, majd szeptember 26-án, vasárnap 16 órától a Szekszárdi UFC gárdáját látjuk vendégül Vácott.

Sűrű időszak vár tehát csapatunkra komoly terheléssel, de bízunk benne, hogy a lehető legjobban jövünk majd ki ebből az időszakból.

A csapathoz kapcsolódó hír még, hogy a Pakson agyrázkódást szenvedő Csaba Dániel a héten elkezdhette az edzéseket, így már csak a sérüléssel bajlódó Balázs Simonra nem számíthat Csank János szakmai igazgató.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK