Szolnok után - Értékelések, vélemények 2016 szeptember 16Beszámoló 1247

A sikerrel megvívott hétköznapi forduló után ismét Nagy Tibor vezetőedző, valamint a főszereplők értékeltek.

Nagy Tibor: „Az első félidőben sem volt probléma. Úgy gondolom, hogy irányítottunk, volt négy-öt átlövésünk, elég jól vezettük a széleken az akciókat. Aztán bekövetkezett, ami a labdarúgás furcsa fintora, hogy az első lövés a 38. perc környékén megint bement. Ott elkövettünk egy nagy helyezkedési hibát, de még meg kell majd néznem. A szünetben rendeztük megint a sorokat, úgy látszik ez ránk vár. Bejött a Mátyás. Mind a két szélét jól „rángattuk”, azt hiszem körülbelül öt perc alatt megfordítottuk a mérkőzést. Ami az érdekessége volt, hogy utána volt három-négy olyan száz százalékos kontránk, amit csak ütemben kellett volna pontosan adni, és akkor ennek a mérkőzésnek négy vagy öt egy a vége. Ennek ellenére kiállíttatjuk magunkat. Az ellenfél kitette a szélekre a labdát, mindenhonnan jöttek a kapu elé a beívelések, hál’ Istennek azonban meg tudtuk oldani.

Ez a győzelem azért remélem egy kicsit rendbe rakott minket. Ugyanakkor jó lenne, ha felépülnének a sérültek, mert most már fogyunk, tényleg fogyunk. Most kiesett a Görgényi, nincs a Hegedűs, Sipeki, Nyilas, Gulyás, Fehér. Tehát azért hat embert nem már nem bírunk el, ez már rengeteg. Remélem, a Balajti hétvégére rendben van, és akkor vele tudunk egy kicsit machinálni.”

Kákonyi Dániel: „Az első félidőben nem éreztem úgy, hogy gondunk lehet. Meg voltak a helyzeteink, míg az ellenfél nem lőtt kapura! Sajnos a félidő végén egy kontra után betaláltak, így nehezebbé téve a 3 pont megszerzését, mert azért utaztunk! A második félidő elején gyorsan sikerült egyenlíteni egy teljesen jogos tizenegyessel, és utána gyorsan kihasználva a szolnoki védelem zavarát, egy szép góllal a vezetést is megtudtuk szerezni! Utána sajnos nagyon vissza álltunk és magunkra húztuk az ellenfelet, de a stabil védelmünk és kapusunknak hála megtudtuk tartani a vezetésünket, és elhoztuk ezt a nagyon fontos 3 pontot!”

 

Zsolnai Richárd: „A meccs képe alapján jogosnak érzem a győzelmünket. A középpályán ugyan egy kicsit zavarban voltunk az első félidőben, ott a szolnokiak jobban játszottak. A második félidő elején három perc alatt gyorsan két gólt szereztünk, ott jobbak voltunk. A gólomnál én is meglepődtem, hogy a védő luftot tudott rúgni. Az első gól után rögtön a középkezdést letámadtuk és megkontráztuk őket. A védő nagyon nagyot hibázott, így be tudtam passzolni az üres kapuba, mert mindenki a vissza passzt leste.”

Hajrá Vác!

Varga Péter

Fotó: Gyetvai Andrea

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK