Szombaton az Iváncsa otthonában folytathatjuk a pontgyűjtést 2021 szeptember 03Általános 348

A magyar válogatott vasárnapi mérkőzése miatt az NB III Közép-csoportjának 6. fordulójában szombaton 16:00-tól látogat a Vác FC az Iváncsa KSE együtteséhez.

Az Iváncsa KSE az előző idényben bajnoki címet szerzett a Közép-csoportban, de végül nem vállalták a feljutást, így helyettük a másodikként végző Kecskemét lett NB II-es. Az új bajnokságot azonban igencsak rosszul kezdték, első négy bajnokijukon csak egy pontot szereztek, ami a nyáron érkezett Nagy Árpád edző állásába került. Helyette a Vasas legendája, Tóth András lett az új tréner, aki a Magyar Kupából való továbbjutás után a bajnokságban szerdán debütált, méghozzá vereséggel (Makón 0–2.) Az Iváncsa így 1 ponttal a 19. helyen áll.

A mieink számára a háromgólos vereségek után remekül jött a szerdai, Dabas-Gyón elleni 4–0-s siker, a 3 ponttal felléptünk a tabella 16. helyére. Nagyon fontos lenne most szombaton újabb pontot, pontokat szerezni, hogy folytassuk a felzárkózást! Csapatunkból Csaba Dániel és Balázs Simon továbbra sem hadra fogható, azonban a szerdai találkozón sérülés miatt kényszerűen lecserélt Fazakas Géza szerencsére pályára léphet.

Az Iváncsa tavasszal remekül szerepelt, és bár nyáron kicserélődött a kerete, így is ők az esélyesek – ecsetelte Csank János szakmai igazgató. – Remélem, hogy ez nem mutatkozik meg a pályán. Erőltetett menetben vagyunk, egy hónap alatt 6 meccset kell játszanunk, és ez az edzésfolyamatot, a gyakorlásokat "megtöri". Fazakas Géza szerdai sérülése nem volt kellemes, de szerencsére meggyógyult és számíthatok rá." 

Szép emlékeink nem lehetnek az Iváncsáról, hiszen az előző szezonban idegenben 6–0-ra kikaptunk, míg pályaválasztóként 0–0-s döntetlent értünk el ellenük.

A találkozót Szalai László vezeti majd, míg segítői Keszthelyi Tamás és Kondákor Trisztán lesznek. A mérkőzésre a belépés a hatályos kormányrendelet alapján továbbra is védettségi igazolványhoz kötött!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK