Újabb döntetlen 2017 január 28Beszámoló 2122

A felvidéki Zólyom városába látogatott a mai napon csapatunk, ahol a helyi másodosztályú MFK Lokomotiva Zvolen ellen játszottunk újabb felkészülési mérkőzést.

Ugyan az eddig megszokottnál egy kicsit rosszabb minőségű pálya, viszont remek idő fogadta a csapatokat. Az első perctől magunkhoz ragadtuk az irányítást, a hazai csapat csak pillanatokra tudta birtokolni a labdát, teljesen visszaálltak a saját térfelükre, várva a kontra lehetőségét. Sajnos hiába volt nálunk a félidő nagyobb részében a labda, hiába jöttek egymás után a szélekről a beadások, a kapura igazából nem jelentettünk veszélyt, fölényünk meddőnek bizonyult.

Aztán a 38. percben Nagy R. remekül támadta le a kapust, aki a hazaadás után röviden szabadított fel. A labda Zsolnai elé került, aki 18 méterről óriási erővel kilőtte a hosszú felső sarkot.

Teljesen megérdemelten szereztük meg a vezetést, és vonulhattunk előnnyel szünetre.

Szünetbe Nagy Tibor több helyen változtatott, ennek ellenére a játék képen nem sokat változott. Sajnos azonban ziccereink kimaradtak, míg a 88. percben egy szabadrúgás után –erősen les gyanús helyzetből- kiegyenlített a hazai csapat.

Folytatás jövő héten szerdán, szintén Felvidéken a Podbrezova csapata ellen.

Hajrá Vác!

MFK Lokomotiva Zvolen (szlovákiai II. oszt.) – Vác FC  1-1 (0-1)

Zólyom

Vác FC 1. félidő: Halasi – Hegedűs, Görgényi, Tóth F., Gulyás – Tóth G., Tóth B. – Kákonyi, Nagy R., Mátyás – Zsolnai

Vác FC 2. félidő: Halasi – Rása, Görgényi, Tóth F., Hegedűs – Tóth G. – Árvai, Rusvay, Nyilas, Majoros – Szenes

Gólszerző: Zsolnai

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK