Újabb egygólos vereség 2016 október 02Beszámoló 823

Újabb egygólos, különösen fájó vereséget szenvedtünk a mai napon a Sopron csapata ellen.

Nagyon fájó, hiszen ismét egy olyan mérkőzésen kaptunk ki, amelyen abszolút uraltuk a játékot, helyzetek sorát dolgoztuk ki, míg az ellenfélnek egész mérkőzésen egy lövése volt, melyből gól született. Sajnos a mai mérkőzésen is beigazolódott a futball örök törvénye: ha sorra kihagyod a helyzeteid, az ellenfeled büntetni fog. És a focit még mindig gólra játszák, továbbra sem pontozásos sportág.

Pánikra azonban semmi ok. Most jön a válogatott szereplése miatti szünet, mely alatt rendezhetjük a sorokat, sérültjeink közül többen felépülhetnek, valamint nyugodtan felkészülhetünk a Békéscsaba elleni ütközetre.

Hajrá Fiúk! Hajrá Vác!

Online tudósítás

Vác FC – Swietelsky-Soproni VSE0–1 (0–0)
Dunaújváros, 100 néző Játékvezető: Takács János (Buzás Balázs, Szilágyi Norbert) 

Vác: Halasi – Hegedűs Cs., Dlusztus, Tóth F., Földi – Gulyás M. (Balajti, 71.), Tóth B. – Niedermüller (Mátyás, 65.), Tóth G., Kákonyi – Majoros (Rusvay, 58.). Vezetőedző: Nagy Tibor 

Sopron: Heinrich – Fazakas, Sifter, Kovács G., Szabó L. – Tóth J. (Nagy P., a szünetben), Deme (Gyürki, 71.), Soós (Szellák, a szünetben) – Garda, Erdélyi, Eszlátyi. Szakmai igazgató: Supka Attila 

Gólszerző: Eszlátyi 60’

Mestermérleg
Nagy Tibor: „Nagyon elkeserít ez az egy nullás vereség, mert rengeteget tettünk az első perctől a győzelemért. Végig támadtuk szinte az egész mérkőzést, az első félidőben volt három óriási ziccerünk. Kapussal szemben belerúgtuk, mellé fejeltük. Úgy éreztem ez a mérkőzés a második félidőben meglesz. Ebben a játékrészben is domináltunk, támadtunk kihagytunk egy óriási ziccert. Ami utána következet, az a labdarúgás fura fintora. Egy keresztbe passzolt labda megpattant rajtunk, oda pattan a center elé, aki 12 méterről bepasszolja a kapus mellett. Hiába támadtuk végig az utolsó 15-20 percet, beálltak védekezni, húzták az időt. Az a problémám, hogy ez már az ötödik olyan mérkőzés, amikor egy-nullára kaptunk ki és minden ilyen mérkőzésen nekünk volt több helyzetünk. Egyszerűen, amíg nem tudjuk a helyzeteinket nagy százalékban berúgni, addig sajnos nem tudunk kibújni a bőrünkből. Folytatni kell ezt, még több helyzetet kell kidolgoznunk, aztán ennek meg kell fordulnia. Úgy gondolom, hogy ez a keret alkalmas rá, de a kapu előtt sokkal koncentráltabbnak kell lenni, ugyanis egy mérkőzésen öt száz százalékos ziccert kihagyni luxus.”

Supka Attila: (forrás: nso.hu) „Jó" játék és jó eredmény. 

Varga Péter

Gyetvai Andrea fotóalbuma

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK