Újabb halasztás, csak májusban játszunk a Körösladány ellen 2021 április 07Általános 251

Az MLSZ Versenybizottsága elhalasztotta az eredetileg április 11., vasárnap 16:30-ra kiírt Vác FC-Körösladányi MSK NB III-as mérkőzést.

Az időpontváltozás oka, hogy a körösladányiaknál több játékos is koronavírus-fertőzéssel küzd, ezért a Békés megyei klub kérte a Vác FC-t a találkozó elhalasztására. A mieink – a korábbi esetekhez hasonlóan – most is akceptálták a kérést, így az MLSZ Versenybizottsága elhalasztotta a meccset.

A mérkőzés új időpontja már meg is van, ennek értelmében a találkozót május 5-án, szerdán, 17:30 órai kezdettel pótolják a váci stadionban.

Csapatunk tehát ezen a hétvégén pihen, azonban nem sokáig maradunk bajnoki meccs nélkül így sem, hiszen a következő, 29. fordulóra már jövő szerdán sor kerül, amikor a Taksony ideiglenes otthonába, Dunaharasztiba látogatunk.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK