Újabb kétgólos döntetlen idegenben 2018 október 29Beszámoló 1002

Az előző forduló után csapatunk ismét idegenben szerepelt, ezúttal Győrben, a WKW ETO FC Győr vendégeként.

Izgalmas fordulatos találkozót láthattak az ETO Parkba kilátogató nézők. A 32. percben egy mintaszerű kontra támadás végén Tóth G. megszerezte csapatunknak a vezetést, melyet még az első félidőben Mervó góljával a hazaiak egalizáltak.

A fordulás után a 70. percben Szimcsó csapott le Szabó röviden haza passzolt labdájára, kicselezte Halasit majd az üres kapuba gurított. Csapatunk azonban nem adta fel. A 90. percben Csillag oldalról középre tekert szabadrúgását Zsolnai csúsztatta tovább, mely úgy tűnt, hogy mindenkinek hosszú lesz. Szabó azonban nem így gondolta és a hosszún érkezve, szinte az alapvonalról visszafejelte középre a labdát, ahol a berobbanó Murai előre vetődve a hálóba bólintotta a labdát, beállítva ezzel a mérkőzés végeredményét.

Folytatás szerdán a Magyar Kupában a MOL Vidi FC ellen a Szusza Ferenc Stadionban.

Hajrá Vác!

WKW ETO FC Győr – Vác FC 2–2 (1–1)

Győr, ETO-park, 850 néző. Játékvezető: Barna Gábor (Kiss Balázs, Kulman Tamás)

ETO FC Győr: Horváth T. – Tóth D., Tar, Debreceni, Völgyi – Bagi (Koltai, 61.), Tajthy – Szimcsó (Kovács K., 89.), Jakab D., Andrics – Mervó (Magasföldi, 90.). Vezetőedző: Király József

Vác FC: Halasi – Hegedűs Cs., Dlusztus, Szabó N., Földi – Kákonyi (Mátyás, 82.), Tóth G., Görgényi (Murai, 78.), Varga Sz. (Borvető, 87.) – Zsolnai R., Csillag. Vezetőedző: Zoran Spisljak

Gólszerző: Mervó 42., Szimcsó 70., ill.: Tóth G. 32., Murai 90.

Mestermérleg (forrás: nso.hu):

Király József: – Megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből, mert az elején és a végén is elkerülhető gólt kaptunk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de sokat ki is hagytunk, így törvényszerű volt, hogy a futball megbüntet minket.

Zoran Szpisljak: – Izgalmas mérkőzés volt, mivel az első játékrészben mi voltunk fölényben, szünet után viszont az ETO. Igazságos az eredmény.

Fotó: eto.hu

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK