Vereség az NB I listavezetőjétől 2016 október 05Beszámoló 783

Edzőmérkőzést játszott csapatunk a mai napon Dunakeszin az OTP Bank Ligát vezető Vasas FC csapata ellen.

Jól indult a mérkőzés, hiszen Nagy Richárd révén már a 15. percben megszereztük a vezetést. Azonban előnyünk sajnos nem tartott sokáig. A 28. percben egy jogos tizenegyes után Ádám góljával egyenlített a Vasas, majd jó tíz perc múlva Remili szabadrúgásból szerzett találatával már az angyalföldieknél volt az előny.

A második félidőből még negyed óra sem telt el, mikor az 57. percben Remili újabb góljával már kettővel vezetett a vendégcsapat. A második játékrészben többet birtokolta a Vasas a labdát, Halasi bravúrjaira is szükség volt, hogy ne legyen nagyobb a vendégcsapat előnye. Szerencsére nem lett, sőt a 72. percben egy kontrát Szenes góllal fejezett be, így 3-2-re szépítettük az eredményt, mely a mérkőzés végéig már nem is változott.

Csapatuk a bajnoki szünetben már több mérkőzést nem játszik. Legközelebb élesben október 16-án bajnoki mérkőzésen Békéscsabán lépünk pályára.

Hajrá Vác!

Vác FC - Vasas FC 2-3 (1-2)

Dunakeszi, Kinizsi pálya, 50 néző Vezette: Bogár

Vác: Szentpéteri (Halasi) - Görgényi, Dlusztus, Tóth Ferenc, Hegedüs - Tóth Barnabás (Mátyás), Gulyás (Majoros), Tóth Gergely, Nagy R. -Kákonyi (Balajti), Rusvay (csk)(Szenes) Vezetőedző: Nagy Tibor

Vasas: Póser - Preklet, Vaskó, Debreceni - Kulcsár, Kleisz, Czvitkovics, Remili - Pavlov, Saglik, Ádám. Cserék: Lőrincz, Király, Gergye, FerencziVezetőedző: Michael Oenning

Gólszerző: Nagy R., Szenes ill.: Ádám, Remili (2)

Fotógaléria (by Gyetvai Andrea)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK