Beszámoló
aug
07

Pedig pontot érdemeltünk volna

Első „hazai” mérkőzésünkön Dunaújvárosban fogadtuk a Nyíregyháza Spartacus FC együttesét. Az esélylatolgatás során szinte mindenki úgy tartotta, hogy a szinte NB I-es kerettel rendelkező vendégcsapat a mérkőzés toronymagas esélyese.

Általános
aug
04

Vác FC - Hivatalos közlemény

Vác FC Hivatalos Közlemény TAO Program - Stadion felújítása tárgyában

Esemény
aug
04

Jöttek, mentek - Változások a keretben

A felkészülési időszaknak vége, sőt már az első bajnoki fordulón is túl vagyunk, így itt az idő összegezni, hogy milyen változások történtek eddig a keretben.

Social
aug
01

Nagy Tibor: "Az utolsó...

Nagy Tibor: "Az utolsó tizenöt percben eldönthettük volna a meccset, de a kilencvenegyedik percben egy eladott labda után gólt kaptunk." http://bit.ly/2aq47Ss

Social
aug
01

Juhász Gyula soraival...

Juhász Gyula soraival emlékezünk a Vác FC egykori edzőjére, az egy évvel ezelőtt elhunyt jó barátunkra, Mózner Jánosra. Emléke örökké áldottan él szívünkben! "Szemünkben tükrözik tekintetük még S a boldog órák drága, tiszta üdvét Fölissza lelkünk, mint virág a napfényt És élnek ők tovább, szűz gondolatként."

Beszámoló
aug
01

Vereség a hosszabbításban

Vasárnap este csapatunk számára is megkezdődött az új idény a Merkantil Bank Liga NB II-ben. Elsőként Siófokon léptünk pályára. Vendéglátóinktól a tavalyi szezon során oda-vissza kikaptunk, így lett volna miért törleszteni. (Főleg a tavaly tavaszi hazai mérkőzés tükrében, amelyen a játékvezető két szabályos gólunkat is érvénytelenítette.)

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK