Social
nov
20

Elkezdődött a Merkantil...

Elkezdődött a Merkantil Bank Liga NBII. 17. fordulójának mérkőzése: Kozármisleny FC - Vác FC Hajrá Vác!

Social
nov
20

Szerencsésen...

Szerencsésen megérkeztünk a Mecsek alatti pécsi stadionba, ahol 135 perc múlva kezdjük a Merkantil Bank Liga NBII. 17. fordulóját.

Beszámoló
nov
20

Győzelem a Kozármisleny ellen

A bajnoki szünet után Pécsett lépett pályára csapatunk a Kozármisleny vendégeként. Szerencsére a pécsi csapat idegenben játszotta soros bajnoki mérkőzését, így a körülményekhez képest jó pálya fogadta a csapatokat.

Social
nov
18

Készülünk - vasárnap...

Készülünk - vasárnap újra bajnoki!

Social
nov
17

Vasárnap újra bajnoki...

Vasárnap újra bajnoki mérkőzés. Ezúttal Pécsett, ahol az ellenfél a HR-Rent Kozármisleny FC csapata lesz. Hajrá Vác!

Social
nov
17

10 éve hunyt el a magyar...

10 éve hunyt el a magyar és az egyetemes futballtörténelem egyik legnagyobb alakja Puskás Ferenc. Emlékezetünkben örökké élni fog. https://www.youtube.com/watch?v=qFLK3ilILh0 Ocho Macho - Pancho (magyar) Az Ocho Macho legújabb dala. A dal tisztelgés a Száguldó Őrnagy, azaz Puskás Ferenc előtt, aki idén 50 éve nyerte meg a BEK-et a Real Madridnak. Már letölthe...

Social
nov
16

Kérünk SEGÍTS nekünk...

Kérünk SEGÍTS nekünk egy szavazattal az alábbi linken: http://ow.ly/h9fe306eGlX

Social
nov
16

A Vác FC üdvözli a...

A Vác FC üdvözli a Nemzetközi tolerancia napját. Az ENSZ 1995-ben hirdette meg a Tolerancia (a türelmesség, elfogadókészség) évét, s azóta november 16-án emlékezünk meg a Tolerancia napjáról.

Social
nov
15

A ma esti mérkőzésen...

A ma esti mérkőzésen utoljára láthatjuk címeres mezben Juhász Rolandot és Király Gábort. Bár Hajnal Tamás és Vanczák Vilmos nem lép pályára a svédek elleni mérkőzésen, ünnepélyes keretek között ők is ma búcsúznak a válogatottól. Mindent köszönünk Fiúk! Hajrá Magyarország! Hajrá magyar foci! Hajrá Vác!

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK