Social
nov
06

GÓÓÓL!!! Tóth Barna...

GÓÓÓL!!! Tóth Barna szerzett labdát a csákvári tizenhatos bal oldalánál, majd két lépés után 14 méterről a kifutó kapus mellett a kapu bal oldalába gurított (3-1).

Social
nov
06

Hegedűs beadását...

Hegedűs beadását Mátyás fantasztikusan vette le a tizenhatoson belül, majd a védőt kicselezve hatalmasat bombázott a vendég kapuba: 1-0 (44')

Social
nov
06

Szakadó esőben...

Szakadó esőben kezdődött el a Merkantil Bank Liga NBII. 16. fordulója Vác FC - Aqvital FC Csákvár Online tudósítás elérhető a http://www.vacfc.com/esemenyek/2016-11-06/vac-fc-aqvital-fc-csakvar/ linken.

Social
nov
06

Szentpéteri és Majoros a...

Szentpéteri és Majoros a mai eredményről gondolkodnak. Szerinted mennyi lesz az állás meccs végén?

Beszámoló
nov
06

Fontos győzelem

A 16. forduló mai mérkőzésén Dunaújvárosban a forduló előtt még három pont előnnyel a tabellán előttünk álló Aqvital FC Csákvár csapatát fogadtuk. Tudtuk, hogy fontos lenne győzni, hiszen így továbbra is tapadhatnánk a középmezőny elejére.

Social
nov
05

A Mester születésnapja...

A Mester születésnapja alkalmából tegnap este ismét összegyűlt a "Nagy csapat", illetve Csank János mesteredző egykori játékosai barátai, hogy köszöntsék a mesteredzőt. (Fotó: Dzurják József)

Social
nov
04

A sportolás azoknak...

A sportolás azoknak való, akik nem elég intelligensek a heverészéshez.

Social
nov
01

Segíts kedvenc csapatodon...

Segíts kedvenc csapatodon leadott szavazatoddal! Ide kattints: https://www.azevhonlapja.hu/nevezes/benyujtott-palyamu/359/v%C3%A1c-fc-a-felt%C3%B6rekv%C5%91-nbii-es-profi-labdar%C3%BAg%C3%B3-klub

Social
nov
01

Születésnapja...

Születésnapja alkalmából sok boldogságot, sérülésmentes, sikerekben gazdag szezont kívánunk csapatunk kapusának Szentpéteri Viktornak! Isten éltessen Viktor!

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK