Általános
okt
26

A kupában a Szuszában a Vidi ellen

A mai napon megszületett hivatalos MLSZ határozat értelmében csapatunk a Magyar Kupa 7. fordulójában október 31-én 18 órai kezdettel Budapesten a Szusza Ferenc Stadionban fogadja a MOL Vidi FC csapatát.

Social
okt
25

A Vác Holding szépen...

A Vác Holding szépen halad a hatóságok által előírt munkálatokkal, hogy a Vác FC mielőbb itthon játszhassa bajnoki mérkőzéseit. A Vác Holding szépen halad a hatóságok által előírt munkálatokkal, hogy a Vác FC mielőbb itthon játszhassa bajnoki mérkőzéseit.

Beszámoló
okt
22

Fájó pontvesztés a hajrában

A siófoki mérkőzés után újabb idegenbeli mérkőzés várt csapatunkra, ezúttal Csákváron.

Social
okt
21

Izgalmas utolsó perceket...

Izgalmas utolsó perceket éltünk át! Megtudtuk szerezni a vezetést de végül szép játékkal a csákvári csapat kihozta döntetlenre az eredményt! Hajrá Vác! #aqvitalfccsakvar #vacfc #nb2 #magyarfoci Izgalmas utolsó perceket éltünk át! Megtudtuk szerezni a vezetést de végül szép játékkal a csákvári csapat kihozta döntetlenre az eredményt! Hajrá Vác! #aqvitalfccsakvar #vacfc #nb2 #magyarfoci

Social
okt
21

A 62.percben megszereztük...

A 62.percben megszereztük a vezetést! Hajrá Vác! A 62.percben megszereztük a vezetést! Hajrá Vác!

Social
okt
21

Az első félidő véget...

Az első félidő véget ért! Mind a két csapat kiegyensúlyozottan játszott, ami a az eredményen is meglátszik. Kis pihenő után szeretnénk a második félidőben mi irányítani a mérkőzést! Hajrá Vác! Az első félidő véget ért! Mind a két csapat kiegyensúlyozottan játszott, ami a az eredményen is meglátszik. Kis pihenő után szeretnénk a második félidőben mi irányítani a mérkőzést! Hajrá Vác!

Social
okt
21

Nemsokára kezdődik a...

Nemsokára kezdődik a Aqvital FC Csákvár - Vác FC NBII-es bajnoki mérkőzés. A váci vezetőedző ezt a tizenegy játékost küldi fel a pályára. ❗Élő írásos közvetítés: http://aqvitalfc.hu/blog/2018/10/21/online-kozvetites-17-oratol-aqvital-fc-csakvar-vac-2/ ❗Élő eredménytábla: itt az oldalunkon! Hajrá Vác! #aqvitalfccsakvar #vacfc #nb2 #magyarfoci Nemsokára kezdődik a Aqvital FC Csákvár - Vác FC NBII-es bajnoki mérkőzés. A váci vezetőedző ezt a tizenegy játékost küldi fel a pályára. ❗Élő írásos közvetítés: http://aqvitalfc.hu/blog/2018/10/21/online-kozvetites-17-oratol-aqvital-fc-csakvar-vac-2/ ❗Élő eredménytábla: itt az oldalunkon! Hajrá Vác! #aqvitalfccsakvar #vacfc #nb2 #magyarfoci

Social
okt
19

Nem először megyünk...

Nem először megyünk Csákvárra, hiszen már háromszor is játszottunk idegenben ez a csapat ellen. Vasárnap újra egy pályára lépünk. Hajrá Vác! #aqvitalfccsakvar #vacfc #nb2 #magyarfoci Nem először megyünk Csákvárra, hiszen már háromszor is játszottunk idegenben ez a csapat ellen. Vasárnap újra egy pályára lépünk. Hajrá Vác! #aqvitalfccsakvar #vacfc #nb2 #magyarfoci

Social
okt
18

Többen felfigyeltek már...

Többen felfigyeltek már a közösségért tett munkánkra. Segíts te is a rászorulóknak! Hajrá Vác! #vacfc #jotekonysag #adomany #kozosseg Fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást az NB II-es klubnál. A kezdeményezésre szombaton kerül sor.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK