Social
okt
17

A közel kéthetes pihenő...

A közel kéthetes pihenő után vidéken lépünk pályára! A Aqvital FC Csákvár ellen fogunk bajnoki mérkőzést játszani vasárnap. Hajrá Vác! #cakvarfc #vacfc #nb2 #magyarfoci #bajnoksag A közel kéthetes pihenő után vidéken lépünk pályára! A Aqvital FC Csákvár ellen fogunk bajnoki mérkőzést játszani vasárnap. Hajrá Vác! #cakvarfc #vacfc #nb2 #magyarfoci #bajnoksag

Általános
okt
17

Fiatalok a pályán

Egy-egy felkészülési mérkőzés több szempontból is hasznos lehet.

Social
okt
17

VÁLTOZÁS! A hétvégi...

VÁLTOZÁS! A hétvégi bajnoki mérkőzésünk helyszíne és időpontja megváltozott. Részletek: https://bit.ly/2PEorBE A Vasas ellen lejátszott utolsó „hazai” mérkőzés óta csapatunk még nem – az ügy folyamatban - rendelkezik az MLSZ által hitelesített hazai...

Általános
okt
15

VÁLTOZÁS! Vasárnap Csákvárra utazunk

A Vasas ellen lejátszott utolsó „hazai” mérkőzés óta csapatunk még nem – az ügy folyamatban -  rendelkezik az MLSZ által hitelesített hazai pályával.

Általános
okt
15

Edzés part. 1.

Edzés part. 1.

Social
okt
15

Hasznos felkészülési...

Hasznos felkészülési mérkőzést játszott csapatunk tegnap. Részletek: https://bit.ly/2A9Vfxg Csapatunk pénteken kora délután Várpalotán játszott felkészülési mérkőzést az NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás ellen.

Beszámoló
okt
13

Felkészülési mérkőzésen egygólos vereség a Haladás ellen

Csapatunk pénteken kora délután Várpalotán játszott felkészülési mérkőzést az NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás ellen.

Általános
okt
11

John P. Marshall – „Jó lenne egy Vác-Everton meccsen szurkolni az Európa-ligában!”

A Flyerz magazin aktuális számában csapatunk tulajdonosával John Marshallal készített hosszabb lélegzetvételű interjút.

Social
okt
11

Sok kérdésre ad választ...

Sok kérdésre ad választ a cikk, megéri elolvasni.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK