Földi Máté, Csillag Dárius és Nagy Gábor is csapatunkban folytatja 2018 július 28Általános 2231

A bajnokság rajtja előtt újabb három játékost igazolt együttesünk.

Nagy Gábor neve ismerős lehet a váci futballt követők számára, hiszen az 1998-ban született Gábor tulajdonképpen váci nevelésű labdarúgó, aki a váci utánpótlásban hosszú évekig Rob Kornél keze alatt pallérozódott. Aztán Vácról az FTC-be került, ahol profi szerződést is kapott a zöld-fehérektől. A IX. kerületi alakulat felnőtt csapatában csupán felkészülési mérkőzésen kapott lehetőséget, így az előző szezont kölcsönben az NB III-as Balassagyarmat csapatában töltötte. Csapatunk Gábort végleg leigazolta, két éves szerződést kötött a tehetséges hátvéddel.

A jelentős NB II-es tapasztalt Csillag Dárius az előző szezonban a Soroksár játékosa volt. A gyöngyösi születésű Dárius pályafutását Tarnamérán kezdte, majd Jászapáti és Heves érintésével került a Budapest Honvéd akadémiájára, ahonnan az akkor még első osztályú Kecskemét együttese szerződtette. Ugyan csak három alkalommal, de Dárius az NB i-ben is pályára lépett a lila-fehér alakulat színeiben. Kecskemétről az NB II-es Budaörs gárdájához került, ahol két szezont húzott le, majd Soroksárra igazolt. Az elmúlt szezonban Dárius a reméltnél kevesebb játéklehetőséget kapott a sárga-fekete alakulatnál, így a váltás mellett döntött és elfogadta csapatunk ajánlatát.

Örömhír még, hogy féléves gyöngyösi kölcsönjáték után fiatal balhátvédünk Földi Máté visszatért csapatunkhoz, és az előttünk álló szezonban együttesünket fogja erősíteni.

Isten hozott csapatunkban titeket srácok! Sérülésmentes, sikerekben gazdag szezont kívánunk számotokra!

Hajrá Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK