Hegedűs Csaba újra a Vác FC-ben – beharangozó a szerdai bajnokira 2020 szeptember 08Általános 1882

A Vác FC az NB III Közép-csoportjának 9. fordulójában, tehát a hétközi játéknapon a bajnokság 9. helyén álló, nálunk eddig egy ponttal többet szerző Körösladány együtteséhez látogat.

Azzal kezdeném, hogy tovább próbáljuk erősíteni a keretet és sikerült is megegyezni a legutóbb a szintén NB III-as Taksonyban szereplő Hegedűs Csabával, aki így visszatér hozzánk – vágott bele Burzi Attila vezetőedző. – Sajnos tavaly egy komolyabb sérülése volt, kézműtéte után még most is lábadozik, így még időre van szüksége ahhoz, hogy erőnlétileg utolérje magát és száz százalékos állapotba kerüljön. A Körösladány ellen egy újabb nehéz meccs vár ránk, szervezett, jó csapat otthonában lépünk pályára szerdán. Pozitívum, hogy Ódé Norbert letöltötte eltiltását és újra számíthatok rá."

A várható kezdőcsapat: Halasi – Sárosi, Kasza, Koval, Sorecz – Torda, Zámbó, Niedermüller, Cemal – Szenes, Kakuk.

A 34 esztendős Hegedűs Csaba csapatbeli bemutatkozására tehát még várnunk kell, de az biztos, hogy nagy erősítést jelenthet csapatunknak. „Hege” egyébként jövő nyárig írt alá szerződést. A játékossal készült hosszabb interjút a hét második felében olvashatják honlapunkon.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK