Vasárnap Hódmezővásárhelyre látogatunk – beharangozó 2021 október 02Általános 636

Az NB III Közép-csoportjának 10. fordulójában a Vác FC a Hódmezővásárhelyi FC otthonába látogat vasárnap 15 órai kezdettel. Sajnos Csank János szakmai igazgató gondjai nem csökkentek.

A vásárhelyiek úgy maradtak bent a harmadosztályban, hogy bár az előző szezonban a 16. pozícióban végeztek és ez eredetileg kieső hely lett volna, végül az MLSZ nem csökkentette a bajnokság létszámát, így az együttes bent maradt a harmadik ligában.

A mostani bajnokságot nem kezdték rosszul, az eddigi 9 bajnokijukból 4-et megnyertek, amellyel 12 pontra tettek szert. Ez a 11. helyet jelenti, igaz, az előző két meccsükön kikaptak.

A mieinknek van mit javítani az elmúlt hétvége után, hiszen az előző fordulóban otthon kaptunk ki 4–0-ra a Szekszárdtól. Így jelenleg 7 ponttal a 17. pozícióban állomásozunk, van tehát hova előrelépni. Sajnos Csank János szakmai igazgató gondjai azonban nem csökkentek.

Több labdarúgóra ismét nem számíthatok, Lukács Kelemen eltiltása még nem telt le, emellett továbbra is hiányzik Balga Balázs, Balázs Simon és Purzsa Máté is, utóbbi a vádliját fájlalja – ecsetelte Csank János honlapunknak. – Tölgyes Ádám betegsége után visszatérhet, és jó hír, hogy Tóth Dominik is edzett már a hét második felében. Többen jó formában vannak, a heti edzésmunka többeknek jól sikerült és bízom benne, hogy Tóth Milánt sikerül ráállítani a „hullámra”. Remélem, az edzésen látottak végre kijönnek a bajnoki meccsen is! A Vásárhely kellemetlen csapat, tele van békéscsabai, makói és szegedi nevelésű játékossal, akik kellő rutinnal rendelkeznek. Mindenképpen el kell kerülni, hogy egymás után gyorsan kapjunk két gólt, mert abból nagyon nehéz lesz már felállni. Az első cél most az továbbra is, hogy ne legyünk kieső helyen.”

A találkozót Fehérvári Patrik vezeti majd, segítői Dobos Dávid és Pálinkás Ferenc Donát lesznek.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK