Általános
szept
11

„Boldogan tértem újra haza" – interjú Hegedűs Csabával

Mint a héten már beszámoltunk róla, bő egy év után visszatért a Vác FC-hez Hegedűs Csaba, aki nagyon örül annak, hogy újra Vácott futballozhat.

Általános
szept
10

Megnyert meccset engedtünk ki a kezünkből

Az NB III Közép-csoportjának 9. fordulójában a Vác FC hiába vezetett 1–0-ra a szünetben, végül 2–1-re kikapott a Körösladány vendégeként.

Általános
szept
08

Hegedűs Csaba újra a Vác FC-ben – beharangozó a szerdai bajnokira

A Vác FC az NB III Közép-csoportjának 9. fordulójában, tehát a hétközi játéknapon a bajnokság 9. helyén álló, nálunk eddig egy ponttal többet szerző Körösladány együtteséhez látogat.

Általános
szept
07

Elhunyt 1994-es Bajnokcsapatunk támadója, Füle Antal

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy 53 esztendős korában elhunyt a Vác FC Samsung 1993–1994-es Bajnokcsapatának meghatározó játékosa, Füle Antal.

Általános
szept
06

Hátrányból fordítottunk és győztünk

Az NB III Közép-csoportjának 8.fordulójában csapatunk hátrányból fordítva 2–1-re legyőzte a Dabas-Gyón együttesét a BVSC zuglói stadionjában.

Általános
szept
04

A Dabas-Gyónt szombaton fogadjuk a BVSC stadionjában – beharangozó

Az NB III Közép-csoportjának 8. fordulójában szeptember 5-én, szombaton 16:30-tól a Dabas-Gyón FC együttesét látja vendégül a Vác FC budapesti albérletében, a BVSC zuglói stadionjában.

Általános
szept
02

Három meccsről eltiltották Hámori Istvánt, egyről Ódé Norbertet

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága szeptember 1-jei ülésén határozatot hozott a hétvégén kiállított játékosok és sportszakemberek ügyében.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK