Általános
jan
23

Jól helytálltunk a Kecskemét otthonában

Negyedik felkészülési mérkőzésén a Vác FC vezetett, de végül 2–1-re kikapott az NB II-es Kecskemét otthonában.

Általános
jan
20

Győzelem a harmadik felkészülési meccsen is; változás a további programban

A Vác FC szerdán kora este a Heves megyei I. osztályban szereplő Gyöngyösi AK otthonában Tóth Milán és Balga Balázs góljaival 2–0-ra győzött.

Általános
jan
18

Köszönünk mindent, Hala!

A Vác FC 31 éves kapusa, Halasi Péter öt és fél év után eligazol csapatunktól és az NB II-ben szereplő Tiszakécskei LC játékosa lesz. Halával beszélgettünk átigazolása apropóján, aki a legszebb emlékeket is felidézte.

Általános
jan
16

Második felkészülési meccsünket is megnyertük

A Vác FC szombat délelőtt az NB III Keleti csoportjában szereplő Újpest FC II otthonában 2–1-s sikert aratott.

Általános
jan
11

Elkészült a tavaszi szezon pontos időbeosztása

Egy mérkőzés (a Cegléd elleni április 24-i találkozó) kivételével elkészült a Vác FC pontos tavaszi programja az NB III Közép-csoportjában. A szezont február 13-án, a Makó elleni hazai mérkőzéssel kezdjük, ezt pedig két újabb hazai találkozó követ a Monor és Paks II ellen. Az utolsó bajnokira május 29-én, a Gerjen otthonában kerül majd sor.

Általános
jan
09

Győzelem az első téli felkészülési mérkőzésen

Az NB III februári rajtjára készülő Vác FC az első téli felkészülési mérkőzésén 2–0-ra győzött az NB II-es Budaörs ellen!

Általános
jan
06

A szurkolók Mertse Ábelt választották az NB III Közép-csoport legjobb játékosának!

Az NB3 Foci Facebook-csoportban a szavazók Mertse Ábelt választották meg az NB III Közép-csoport legjobb játékosának. Ez alkalommal az nb3foci.hu oldal interjút készített csapatunk támadójával, aki összesen 13 gólt szerzett az őszi szezonban (12-t az NB III-ban, egyet az MK-ban).

Általános
jan
05

Elkezdtük a felkészülést a tavaszi szezonra

A keddi első edzésről négyen hiányoztak. Szombaton 11 órától játsszuk az első felkészülési mérkőzést a Budaörs ellen Diósdon.

Általános
dec
24

Kellemes Ünnepeket kívánunk!

A Vác FC minden kedves szurkolónak, barátunknak, szimpatizánsunknak és támogatónknak kellemes és békés Karácsonyi Ünnepeket kíván!

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK