Általános
ápr
13

Szerdán a Taksonnyal találkozunk Dunaharasztin – beharangozó

Az NB III Közép-csoportjának 29. fordulójában szerdán 16:30-tól a Vác FC a Taksony SE ideiglenes otthonában, a Dunaharaszti MTK stadionjában lép pályára.

Általános
ápr
10

Nem kell sokat kihagynia Sóron Tibornak!

Az előző hétvégén, a Dabas-Gyón elleni idegenbeli bajnoki mérkőzés 43. percében megsérült Sóron Tibor, ezért a szünetben le is kellett cserélni. A pénteki vizsgálatok kimutatták, hogy sérülése szerencsére nem súlyos.

Általános
ápr
07

Újabb halasztás, csak májusban játszunk a Körösladány ellen

Az MLSZ Versenybizottsága elhalasztotta az eredetileg április 11., vasárnap 16:30-ra kiírt Vác FC-Körösladányi MSK NB III-as mérkőzést.

Általános
ápr
05

Remek húsvéti győzelmet arattunk!

Az NB III Közép-csoportjának 27. fordulójában a Vác elsősorban kiváló első félidei játékának köszönhetően 2–1-re győzött a Dabas-Gyón otthonában. Halasi Péter a 88. percben büntetőt hárított!

Általános
ápr
03

Csank János korábbi játékosa irányítja a Dabas-Gyónt – beharangozó

Az NB III Közép-csoportjának 27. fordulójában a Vác FC az Aczél Zoltán által irányított Dabas-Gyón FC otthonában lép pályára vasárnap 16:30-tól.

Általános
ápr
01

Sűrű időszak után, még sűrűbb hónap előtt

Csapatunkra április hónapban nem kevesebb, mint hat bajnoki mérkőzés vár, tehát erőltetett menet következik.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK