Általános
okt
17

Beharangozó az Újpest FC II elleni mérkőzésre

A labdarúgó NB III Közép-csoportjának 14. fordulójában vasárnap 14:30-tól a Vác FC az Újpest FC II csapatát fogadja a Szőnyi úti BVSC-sporttelepen.

Általános
okt
16

Új partnerünk: a BioTechUSA!

Sikeres együttműködési megállapodást kötöttünk Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójával, akik táplálkozás- és táplálék-kiegészítés területén nyújtanak szakmai támogatást csapatunknak, illetve saját termékeikkel is ellátják játékosainkat.

Általános
okt
15

Újra a pályán – Rusvay Gergely tapasztalatai

Nyáron három év távollét után tért vissza Rusvay Gergely a Vác FC-hez – pontosabban ez a kitétel csak a futballpályára vonatkozik, hiszen a váci futball élő legendája asszisztens-edzőként már az előző két szezonban is segítette Gulyás Gábor, illetve Burzi Attila vezetőedzők munkáját. A 42 éves játékos-edző összesen már 9 meccsen lépett pályára a 2020/21-es idényben, ezért arról érdeklődtünk, hogy hogy érzi magát újra a gyepen a Vác mezében és mik a tapasztalatai?

Általános
okt
13

Megvan a Kozármisleny elleni meccs új időpontja

Az eredetileg szeptember 27-ére kisorolt Kozármisleny FC–Vác FC NB III-as bajnoki meccs új kezdési időpontja október 21., szerda, 14:30 lesz.

Általános
okt
11

Gól nélküli döntetlennel pontot szereztünk Pakson

Az NB III Közép-csoportjának 13. fordulójában a Vác FC 0–0-s döntetlent ért el a Paks II otthonában.

Általános
okt
09

Beharangozó a Paks II elleni mérkőzésre

Szokatlan időpontban, szombaton délelőtt 11:00-kor rendezik a Paksi FC II–Vác FC mérkőzést az NB III Közép-csoportjának 13. fordulójában, a paksiak stadionjában.

Általános
okt
08

Jelentés sérültjeink állapotáról

Mint beszámoltunk róla, a vasárnapi, FTC II ellen bajnoki mérkőzés első félidejében sajnálatos módon két játékosunk, Bonivárt Erik és Ódé Norbert is megsérült.

Általános
okt
05

Hiába vezettünk korán, ismét kikaptunk

Az NB III, Közép-csoportjának 12. fordulójában a Vác FC 2–1-re kikapott az FTC II-től úgy, hogy két játékosunkat is korán le kellett cserélni sérülés miatt.

Általános
okt
03

Apa-fia párharc most nem lesz – beharangozó az FTC II elleni bajnokira

Az NB III Közép-csoportjának 12. fordulójában vasárnap 15 órától a Vác FC a Ferencváros II-vel játszik Budapesten, a BVSC zuglói stadionjában.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK