Általános
okt
09

Beharangozó a Paks II elleni mérkőzésre

Szokatlan időpontban, szombaton délelőtt 11:00-kor rendezik a Paksi FC II–Vác FC mérkőzést az NB III Közép-csoportjának 13. fordulójában, a paksiak stadionjában.

Általános
okt
08

Jelentés sérültjeink állapotáról

Mint beszámoltunk róla, a vasárnapi, FTC II ellen bajnoki mérkőzés első félidejében sajnálatos módon két játékosunk, Bonivárt Erik és Ódé Norbert is megsérült.

Általános
okt
05

Hiába vezettünk korán, ismét kikaptunk

Az NB III, Közép-csoportjának 12. fordulójában a Vác FC 2–1-re kikapott az FTC II-től úgy, hogy két játékosunkat is korán le kellett cserélni sérülés miatt.

Általános
okt
03

Apa-fia párharc most nem lesz – beharangozó az FTC II elleni bajnokira

Az NB III Közép-csoportjának 12. fordulójában vasárnap 15 órától a Vác FC a Ferencváros II-vel játszik Budapesten, a BVSC zuglói stadionjában.

Általános
szept
30

Szlovénia után a Vácban bizonyítana Koval Viktor

23 éves belső védőnk itthon szerepelt többek között a Dunújváros PASE-ben, Debrecenben, Pécsett, majd légióskodott Szlovéniában, az NK Ankaran Hrvatini együttesében, sőt kicsi híja volt csak annak, hogy ezt követően Spanyolországba szerződjön.

Általános
szept
29

TAO-határozatok

Felkerültek a Vác FC TAO-dokumentumai a 2019/20-as és a 2020/21-es évadra vonatkozóan.

Általános
szept
25

A Szív Napja szeptember 29-én

Az UEFA minden év szeptember 29-én, „A Szív Napja” alkalmából az egészségmegőrzés-, és a hirtelen szívhalál megelőzésének fontosságára hívja fel a figyelmet.

Általános
szept
24

Elhalasztották a Kozármisleny elleni bajnokit, egy távozó a keretből

A 20 esztendős jobbhátvéd, Sárosi Soma maga kérte szerződése felbontását.

Általános
szept
23

Várhatóan elhalasztják a vasárnapi bajnokinkat

Már csak az MLSZ döntésén múlik, hogy elhalasztja-e a vasárnap 16 órára kiírt Kozármisleny FC–Vác FC NB III-as bajnokit. A meccs elhalasztását a mislenyiek kérték, mivel a csapat egyik tagjának koronavírus-tesztje pozitív lett.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK