Általános
nov
07

Bizakodva utazunk az FC Dabashoz – vasárnap itt a 17. forduló

A labdarúgó NB III Közép-csoportjának 17. fordulójában vasárnap 13:30-tól az FC Dabas otthonában, a Wellis Sportparkban lép pályára a Vác FC.

Általános
nov
06

Partnerünk, a BioTechUSA játékosainknak tartott tanácsadást

A Vác FC új partnere, Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártója, a BioTechUSA szakértője a héten sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés témakörében tartott tanácsadást játékosainknak a váci stadion klubházában.

Általános
nov
05

A házi góllövőlista állása1

16 forduló elteltével érdemes ránézni a Vác FC házi góllövőlistájának állására, amelyet holtversenyben Sóron Tibor és Sorecz Szabolcs vezet 4-4 találattal.

Általános
nov
02

Megérdemelt sikert arattunk a Monor ellen

A labdarúgó NB III Közép-csoportjának 16. fordulójában a Vác FC 2–1-re legyőzte a Monort.

Általános
okt
31

Visszatérhetnek az eltiltottak – vasárnap a Monorral csapunk össze

Az NB III Közép-csoportjának 16. fordulójában a Vác FC a Monor együttesével játszik november 1-jén, vasárnap 13:30-tól, a BVSC zuglói stadionjában.

Általános
okt
30

Kötelező a maszkviselés a mérkőzéséken

Az MLSZ rendelkezése értelmében október 23-tól a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezetők, a versenybíró és ezek segítői kivételével a mérkőzések helyszínén mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot oly módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Általános
okt
30

Egymillió forintra büntették meg a Vác FC-t

A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága határozatot hozott a Majosi SE–Vác FC mérkőzéssel kapcsolatban. Klubunkat, a Vác FC-t szurkolóinak rendzavarásaiért (pirotechnikai eszközök használata) 1.000.000, az egymillió forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Általános
okt
29

Két gólt szerző támadóink szerint lendületet adhat a Majos elleni siker

Fontos és nagy gólkülönbségű győzelmet aratott csapatunk az előző fordulóban a Majosi SE otthonában (mint beszámoltunk róla, 7–1-re nyertünk). A sikerből két-két góllal vette ki a részét Magos Mátyás és Szenes Bence – előbbinek második gólja igazán élményszámba ment, míg utóbbi megszerezte első találatait a bajnokságban. A héten honlapunk erről a mérkőzésről, illetve a továbbiakról beszélgetett velük és szóba került az is, hogy a BioTechUSA termékek milyen pozitív hatást gyakorolnak játékukra.

Általános
okt
26

Hét gólt szerezve arattunk kiütéses győzelmet

Az NB III Közép-csoportjának 15. fordulójában a Vác FC kiütéses, 7–1-es győzelmet aratott a sereghajtó Majos otthonában.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK