Általános
dec
04

A Nagy Tibor által irányított Balassagyarmatot fogadjuk az év utolsó meccsén vasárnap

Az NB III, Közép-csoportjának 20., tavaszról előrehozott fordulójában vasárnap 13 órakor csapatunk a Nagy Tibor által irányított Balassagyarmati VSE együttesét fogadja a váci stadionban.

Általános
dec
01

Három mérkőzésről tiltották el Stefán Dávidot

Csapatunk hátvédjének, Stefán Dávid Tivadarnak a Gerjen elleni kiállítása következtében a soron következő három bajnokit ki kell hagynia.

Általános
nov
30

Szeretnék mielőbb hazamenni – már jobban van Fazakas Géza, de még vizsgálatok várnak rá

Vasárnap délután óta a váci Jávorszky Ödön Kórház lakója kiváló játékosunk, Fazakas Géza, aki a Vác FC–Gerjeni SK NB III-as bajnoki második félidejében lett rosszul, szívritmuszavar miatt az 58. percben le kellett cserélni. A mentő azonnal a kórházba szállította; most már jól van, de hamarosan a Városmajori Szívklinikán vizsgálhatják tovább. A Foci a Köbön honlap és a Ponyvalegény blog szerzője, a kiváló zsurnaliszta, Horváth M. Attila készített cikket Fazakas Gézáról, amelyet most változtatás nélkül közlünk:

Általános
nov
29

Magabiztos győzelem a Gerjen ellen

A Vác FC az NB III 19. fordulójában Mertse Ábel duplájával és Nagy Zoltán góljával 3–0-ra legyőzte közvetlen riválisát.

Általános
nov
27

Az őszi szezon legfontosabb meccse jön vasárnap – kötelező a győzelem!

Elérkeztünk az őszi szezon utolsó fordulójához az NB III Közép-csoportjában. A Vác FC a 19. játéknapon az 1 ponttal és két helyezéssel mögötte álló Gerjeni SK együttesét fogadja vasárnap 13 órától a váci stadionban.

Általános
nov
24

Egy mérkőzésről tiltották el Halasi Pétert

Csapatunk kapusának, Halasi Péternek az ESMTK elleni kiállítása következtében a soron következő, Gerjen elleni bajnokit ki kell hagynia.

Általános
nov
22

Újfent a hajrában szerzett góllal szereztünk értékes pontot

Halasi Péter érthetetlen kiállítása után hátrányba kerültünk Pesterzsébeten, de Torda Patrik a 89. percben egyenlített, így 1–1-re végeztünk az ESMTK ellen az NB III 18. fordulójában.

Általános
nov
20

Vasárnap 13 órakor az ESMTK otthonában játszunk – Csank János bátrabb játékot kér

A Vác FC november 21-én, vasárnap 13 órakor az ESMTK otthonában, a pesterzsébeti Ady Endre úti stadionban lép pályára az NB III Közép-csoportjában 18. fordulójában.

Általános
nov
18

Volt, aki azt mondta, egy percet nem fogok játszani – interjú Balga Balázzsal

A nyáron Berkenyéről érkező 20 éves középpályásunk beilleszkedése könnyen ment, kétszer már kezdő is volt a szezonban (11 alkalommal pedig cserejátékos), de szerinte sok mindenben kell javulnunk ahhoz, hogy eredményesebbek legyünk.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK