Általános
okt
25

Három tizenegyest kapott a Dunaújváros, mégis ponttal tértünk haza

Az NB III Közép-csoportjának 13. fordulójában a végre remekül játszó Vác FC 2–2-es döntetlent ért el a Dunaújváros otthonában.

Általános
okt
23

Vasárnap Dunaújvárosba látogatunk – beharangozó

Az NB III Közép-csoportjának 13. fordulójában vasárnap 13:00-tól a Vác FC a remekül szereplő Dunaújváros otthonában lép pályára.

Általános
okt
21

Újabb hazai vereség

Az NB III Közép-csoportjának 13. fordulójában a Vác FC otthon 3–1-re kikapott a Ceglédtől.

Általános
okt
19

Szerdán máris itt az újabb bajnoki a Cegléd ellen – beharangozó

Az NB III Közép-csoportjának 13. fordulójában, szerdán 13 órától a Vác FC a Ceglédi VSE együttesét fogadja a váci stadionban.

Általános
okt
18

Csapatépítés után nagyon fontos siker Mohácson

Az NB III Közép-csoportjának 12. fordulójában a Vác FC Mertse Ábel és Fazakas Géza góljaival 2–0-ra győzött a sereghajtó mohácsiak otthonában.

Általános
okt
16

Összekötöttük a kellemest a hasznossal a Mohács elleni mérkőzésre hangolva

Vasárnap 13:00 órakor a sereghajtó Mohácsi TE otthonában, az Újvárosi Stadionban lép pályára a Vác FC az NB III Közép-csoportjának 12. fordulójában. A két csapat között a különbség jelenleg két pont a javunkra, így igazán fontos, mondhatni „hatpontos” mérkőzés vár ránk – a találkozóra a mieink már szombaton útnak indultak!

Általános
okt
11

A jogtalan tizenegyes megpecsételte a sorsunkat

Az NB III Közép-csoportjának 11. fordulójában a Vác FC 1–0-ra kikapott a Kozármislenytől hazai pályán. A csapat főszurkolójáról, Németi Miklósról megemlékezett klubunk.

Általános
okt
09

Vasárnap a második helyezett Kozármislenyt fogadjuk

Az NB III Közép-csoportjának 11. fordulójában a Vác FC az Aczél Zoltán által irányított Kozármisleny FC együttesét fogadja a váci stadionban.

Általános
okt
07

Házi edzőmeccsel készültünk a hétvégére

A Vác FC a Vác VLSE U19-es együttesével mérkőzött meg a heti felkészülés keretében, a 3×20 perces meccset a Vác FC nyerte meg 2–0-ra.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK