Általános
márc
28

A szív és az akarat diadala!

Az NB III Közép-csoportjának 27. fordulójában a Vác FC Tóth MIlán 33. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Rákosmente FC együttesét.

Általános
márc
26

A Zoran Szpisljak által irányított Rákosmentét fogadjuk vasárnap 16 órától

Az NB III Közép-csoportjának 27. fordulójában a Vác FC a Rákosmente FC együttesét fogadja a váci stadionban vasárnap 16 órától.

Általános
márc
21

Az egyéni hibák megpecsételték sorsunkat

Az NB III Közép-csoportjának 26. fordulójában a Vác FC 3–0-ra kikapott az MTK II vendégeként a BVSC stadionjában.

Általános
márc
19

Az MTK II otthonában lépünk pályára vasárnap – beharangozó

Az NB III Közép-csoportjának 26. fordulójában a Vác FC vasárnap 14 órától az MTK II vendégeként lép pályára, ismerős helyszínen, a BVSC stadionjában.

Általános
márc
17

Vácon is nevelkedett Tölgyes Ádám, aki nagyon örül az első, győztes góljának

20 esztendős középpályásunk, Tölgyes Ádám tavaly nyáron a Ferencvárostól érkezett klubunkhoz. A játékos a Fradi második csapatában az előző szezonban már bemutatkozott az NB III-ban, de stabil kezdőjátékossá nálunk vált a most futó bajnokságban. Kevesen tudják, hogy „Tölgy" becenévre hallgató játékosunk váci kötődésű, gyerekként a Vác VLSE-ben (is) nevelkedett! Erről is beszél interjúnkban.

Általános
márc
14

Sokba került a hosszabbításban ejtett hiba

Az NB III Közép-csoportjának 25. fordulójában a Vác FC egy 92. percben kapott góllal kapott ki az Iváncsa együttesétől.

Általános
márc
12

Lukács Kelemen szerződést hosszabbított!

Első profi szerződését írta alá a Vác FC-hez Lukács Kelemen. 21 esztendős védőnk 2023. június 30-ig kötelezte el magát klubunkhoz!

Általános
márc
12

A tavasszal kiválóan szereplő Iváncsát fogadjuk vasárnap – beharangozó

Az NB III Közép-csoportjának 25. fordulójában vasárnap 14 órától a Vác FC az Iváncsa KSE együttesét fogadja a váci stadionban.

Általános
márc
11

A vasárnapi hazai meccsen már nem kell védettségi igazolvány a belépéshez!

Hétfőtől megszűntek a sportrendezvényekre vonatkozó korlátozások, azaz védettségi igazolvány nélkül is látogathatók lesznek a Vác FC mérkőzései és a zárt terekre vonatkozó maszkviselési kötelezettséget is eltörölték - az erről szóló kormányrendelet már megjelent a Magyar Közlönyben.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK